SP’nin Çayırova adayı Bayrak

SP’nin Çayırova adayı Bayrak

 Saadet Partisi’nin uzun süreden beri beklenen Çayırova Belediye başkan adayı adayı açıklandı. Fatih Caddesi’ni mitingi alanına çeviren basın...

 

Saadet Partisi’nin uzun süreden beri beklenen Çayırova Belediye başkan adayı adayı açıklandı. Fatih Caddesi’ni mitingi alanına çeviren basın açıklaması ile Saadet Partisi’nin Çayırova Adayı SP Çayırova ilçe başkanı olan İlhan Bayrak olduğunu açıklandı. Parti ilçe binasında gerçekleşen basın açıklamasına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İl ve ilçelerin başkan ve yöneticileri ile yüzlerce partili katıldı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Çayırova Adayı olarak İlhami Bayrak’ın aday olarak açıklaması büyük alkışa neden oldu.

“YANLIŞI SEÇME HATASINDAN DÖNÜN!”

 

Saadet Partisi Çayırova belediye başkan adayı İlhami Bayrak yaptığı açıklamada, 30 Mart seçimlerinde artık daha fazla telafisi mümkün olmayacak bir hata yapılıp AKP’nin tekrar iktidar olmasının Çayırova için büyük bir felaket olacağının altını çizdi. Bayrak, “Çayırova Belediyesi’nin durumu malum. Bu konuda çok konuştuk. İktidarın ve ana muhalefetin dönemindeki belediyenin durumu hepiniz biliyorsunuz. Çayırova Belediyesi’nin yüz milyonlarca kaynağı heba edildi. Bir Çayırovalı olarak artık buna seyirci kalabilir misiniz? Bir yanlışlık içinden çıkılmaz bir sonuç alabilir. O yüzden 30 Mart’ta adayı seçerken çok dikkatli olmalısınız!” dedi.  Daha sonra kürsüye gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, “Öze dönün, Milli Görüş’e dönün!” çağrısını yaptı. Hem Bayrak’ın, hem Aydın’ın konuşmaları yoğun alkışlarla kesildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.