SP’liler tapu sorununa dikkat çekti

SP’liler tapu sorununa dikkat çekti

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel’in başkanlığındaki Saadet Partisi yönetimi, Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettiler.

Dernekte, 20 yıldır devam eden soruna dikkat çekerek AKP yönetimini sert dille eleştiren SP Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel’in, “Milli Görüş Belediyeciliği, Beylikbağ bölgesindeki 7 mahalleden 5’nin tapu sorununu bölge vatandaşlarımızın lehine çözmüştü. Diğer iki mahallenin ise tapu sorunu yetişmedi. Yaklaşık 20 yıldır Gebze’yi yöneten AKP zihniyeti, maalesef Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri’ndeki tapu sorununu çözmedi. Üstelik değil çözmek, bu zihniyet vaatlerini yerine getirmemekte ısrar ediyor ve vatandaşlarımızın umutlarıyla oynamaya da devam ediyor. Tapu sorununu çözerse milli görüş belediyeciliği çözer” dedi.

 

“SÖZÜNÜN ALTINDA KALDI”

Başkan Türel, bir önceki Belediye Başkanı Adnan Köşker’in vaatlerinden tutunda dönemin iki numarası olarak bilinen ve eski Başbakan Binali Yıldırım’ın Gebze’ye yaptığı ziyarette Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallerinin tapu sorununun çözüleceği vaadini de hatırlattı.  Hem iktidar yetkililerinin hem de buradaki AKP’li yerel yöneticilerin verdikleri sözlere sadık kalmadıkların vurgulayan Türel, AKP’li Gebze Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de seçilmeden önce iki mahalledeki vatandaşlara ‘Tapu konusunda bahanemiz yok’ sözlerini kullandığını ve Başkan Büyükgöz’ün sözünün yerine getirmesi için bir buçuk yılının kaldığını artık “Tapu konusunda bahaneniz yok’’ diye fade etti.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum