SP’liler lokma dağıttı

SP’liler lokma dağıttı

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, Milli Görüş Hareketi’nin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 11. yıl dönümü dolayısıyla lokma hayrı gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, Milli Görüş Hareketi’nin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı her yıl çeşitli etkinliklerle anmaya devam ediyor. Gebze İlçe Teşkilatı, Erbakan Hoca’nın vefatının 11. yıl dönümü dolayısıyla Çoban Mustafa Paşa Camii önünde lokma hayrı gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve İlçe yönetimi standı ziyaret eden vatandaşlara lokma ve lokum ikramında bulundu. Program sonrası kısa bir açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Erbakan Hoca yalnızca bizim hocamız değildi. Herkesin kalbinde yer bulan vatan sevdalısı bir liderdi. Bizler onu anmaktan dolayı hem hüzünlüyüz, hem de mutlu oluyoruz çünkü burada sohbet imkânı bulduğumuz tüm hemşerilerimiz Erbakan hocamızdan büyük bir sevgi ve muhabbetle bahsediyor, herkes arkasından dua ediyor.

“HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Bizlerde hocamızın bize gösterdiği bu yolda siyasetimize devam edeceğiz hocamızın bize öğretti idealler uğruna bu davada hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler hocamızın vefatının 11. Seneyi devriyesinde hocamızı bir dizi programla anmaya ve anlamaya çalışacağız, bizler burada bu programı icra ederken kadın gençlik kollarımız Gebze Kültür Merkezi’nde kadınlarımıza özel bir program icra ediyorlar teşkilatımız tüm kadrolarıyla bu çalışmalara devam ediyor. Tekrar bu vesileyle Erbakan hocamızı rahmetle özlemle ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

Haber: Barış AYAR

 

manset-2-173.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.