SP’den YRP’ye ziyaret

SP’den YRP’ye ziyaret

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir kısa süre önce gerçekleştirdikleri kongre sonrasında, kongreye katılımlara ve iade-i ziyaretler kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Önceki gün Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz’u ziyaret eden Aydemir, kongreye katılımları için teşekkür etti ve önümüzdeki günlerde gerçekleşecek kongreleri için de Kaygusuz ve ekibine başarılar diledi. Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, beraberinde Teşkilat Başkanı Fatih Karabulut, Mali İşler Başkanı Beyler Eryılmaz, STK Başkanı Erdal Durdağ ve İlçe sekreteri Yusuf Ecevit ile birlikte, Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz’u ziyaret etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, “Öncelikle kongreye katılımlarınız ve kongre sonrasında yaptığınız tebrik ziyareti için de YRP yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.  Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir ve yönetiminin nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti. Ziyarette, Çayırova yerelinde yaklaşan seçimler ve Çayırova üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.