SP’den Deva’ya ziyaret:

SP’den Deva’ya ziyaret:

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir ve yönetim kurulu üyelerini misafir ettiler.

Ziyarette bir konuşma yapan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, “Deva Çayırova ailesi atanmamız yapıldıktan sonra bizleri ilk ziyaret eden teşkilat olmuştu. Kongre sonrası bizde ilk ziyaretimizi Deva Partisi’ne yapıyoruz. İlçemizin ve ülkemizin sorunları ve çözüm yolları için daha sık bir araya geleceğiz. Deva Partisi Çayırova Teşkilatına misafirperverlikleri sebebiyle teşekkür ederim” dedi.

“DAHA SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç da yaptığı konuşmada, “Saadet Çayırova ailesine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Sinan Bey’e ataması yapıldıktan sonra ilk ziyaret eden teşkilat biz olmuştuk. Kongre sonrasında aynı inceliği gösterip ilk ziyaretlerini partimize yapmaları bizleri çok sevindirdi.  Köklü siyasi geçmişi olan Saadet Partisini ağırlamak bizim için çok değerlidir. İlçemizin ve ülkemizin sıkıntılarını ve çözümlerini istiare etmek için daha sık bir araya geleceğiz. İnsan onuruna yakışır bir Çayıroya’yı el birliğiyle inşa edeceğiz” diye konuştu.

 

deva-2-007.jpg

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.