SP’den CHP’ye ziyaret

SP’den CHP’ye ziyaret

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’i ziyaret etti.

Saadet partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir ve yönetimi, kısa süre önce yapılan 4. Olağan kongre sonrasında nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda CHP Çayırova ilçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’i ziyaret eden Aydemir ‘farklı siyasi görüşlere sahip olmamız bir araya gelerek ortak noktalarda buluşmamıza engel değildir. İlçemizin geleceğini ve halkımızın kazanımlarını korumak en önemli ortak noktamızdır’ dedi. Aydemir şöyle devam etti.

 

“ÇAYIROVA’NIN SIKINTILARINA EĞİLMELİYİZ”

Aydemir; ‘İlçemizin yerel ölçekli geçmişten bugüne devam eden ciddi sıkıntıları var. Maalesef genelde olduğu gibi yerelde de aynı iktidar mensubu arkadaşlar benzer davranışları sergiliyorlar. Şeffaflıktan uzak uygulamalar, liyakatin esas alınmadığı görevlendirmeler ve kaynakların doğru kullanılmaması… ve benzer aksaklıklar. Bunların hepsi başlı başına acil çözülmesi gereken meseleler iken Çayırova yönetimi, yerel siyaseti genel iktidarın sürdürdüğü politik kavgaların gölgesine hapsediyor. Çürümeye terk edilen yatırımlar, yapboz yapılarak harcanan kaynaklar, israf edilen lüks harcamalar Çayırova için mi yapılıyor? Çayırova halkının beklentilerini karşılamak yerine partizanlık olarak yapılan bu algı siyaseti, uygulamalar ve bakış mutlaka değişecek’ dedi. Aydemir son olarak ‘misafirperverliğiniz için CHP heyetine teşekkür ediyorum’ dedi.

 

“ORTAK NOKTAMIZ ÇAYIROVA”

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ‘Çayırova ilçemiz ve Çayırova’lı hemşerilerimizin toplumsal menfaatlerini korumak için bütün siyasi partilerin Çayırova ve halkı için birlikte fikir alışverişinde bulunması gerekir. Bu anlamda Saadet Partisi’nin bu ziyaretini çok değerli buluyorum. Bizim ortak noktamız Çayırova’dır’ dedi. Soyluçiçek son olarak ‘Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir ve ekibinin ziyareti için teşekkür ederek çok memnun olduğunu ifade etti.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.