SP’den BBP’ye ziyaret

SP’den BBP’ye ziyaret

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, Büyük Birlik Partisi Çayırova İlçe Başkanı Necmettin Ayyıldız’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, “Maalesef genel iktidar yönetiminde olduğu gibi yerelde de şeffaflıktan uzak, adalet ve hukuk değerlerinin hiçe sayıldığı ve liyakat karinesinin yerini yandaşlığın aldığı bakış açısı sürdürülmektedir. Halkın oylarıyla seçilmiş bir yönetim gücünü halktan almıştır ve bir kısım odakların etkisi altına girmez. Biz de böyle düşünmek istiyoruz ancak Çayırova ilçesinde yaşanan her olay ve yapılan işlere baktığımızda bunun pekte böyle olmadığını gözlemliyoruz.  Çayırova halkının beklentilerini karşılamak yerine partizanlık olarak yapılan bu algı siyaseti, uygulamalar ve bakış mutlaka değişecek” dedi.

 

AYYILDIZ TEŞEKKÜR ETTİ

Büyük Birlik Partisi Çayırova İlçe Başkanı Necmettin Ayyıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çayırova ilçemiz ve Çayırovalı hemşerilerimizin toplumsal menfaatlerini korumak için bütün siyasi partilerin Çayırova ve halkı için birlikte fikir alışverişinde bulunması gerekir. Bu anlamda Saadet Partisi’nin bu ziyaretini çok değerli buluyorum. Bizim ortak noktamız Çayırova’dır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.