SP’de seçim takvimi Salı günü açıklanıyor

SP’de seçim takvimi Salı günü açıklanıyor

 Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanı Nurettin Çelik, seçim gündemini değerlendirmek ve Saadet Partisinin Gebze çalışmaları hakkında bilgilendirmek...

 

Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanı Nurettin Çelik, seçim gündemini değerlendirmek ve Saadet Partisinin Gebze çalışmaları hakkında bilgilendirmek için düzenlediği toplantıya Üsküdar eski belediye başkanı ve GİK Üyesi Yılmaz Bayat'da katıldı. 

SALI GÜNÜ SEÇİM TAKVİMİ AÇIKLANIYOR

Beybaba İskender Restaurant’ta geçtiğimiz gün düzenlenen toplantıya Yılmaz Bayat'ın yanı sıra SP Kocaeli İl yöneticisi Ekrem Öztürk ve İbrahim Altay, SP Gebze ilçe yöneticileri Eyüp Özmen, Şaban Atalı ve Fatih Köse katıldı. Toplantıda ilk olarak bir konuşma yapan SP Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Yerel seçimlerle ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki Salı günü il başkanımız Gebze’ye gelerek seçim takvimini açıklayacak. İlçe teşkilatı olarak mahallelerdeki seçim çalışmalarımıza tüm hızla devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

HALK BAŞKANLARA ULAŞAMIYOR

Üsküdar eski belediye başkanı ve GİK Üyesi Yılmaz Bayat ise yaptığı konuşmada ülke ve dünya siyasetiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunarak, “Genel merkezimiz tarafından yapılan bu çalışmayla birlikte üç kez tüm ilçeleri dolaşarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıyoruz. Diğer ilçelere yaptığımız ziyaretlerde halkın en büyük sıkıntısı olarak belediye başkanına ulaşamama olduğunu gördük. Milli görüş olarak nasıl ki belediyeleri ilk kazandığımız da bir çığır açtıysak yine belediyeleri kazanarak yeni bir çığır açacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.