SP KONYA MİLLETVEKİLİ KARADUMAN:  “Ak Parti kendi hikâyesini kendi eliyle bitirdi”

SP KONYA MİLLETVEKİLİ KARADUMAN: “Ak Parti kendi hikâyesini kendi eliyle bitirdi”

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı aylık ilçe divan toplantısını Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman’ın katılımıyla Çayırova Belediyesi kültür salonunda gerçekleştirdi.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yusuf Aksu, “ Çayırova halkı bu dönem bize mecliste görev vermedi fakat bundan dolayı seçmenimize kırgın değiliz. Hatayı kendimizde arıyoruz ve demek ki biz halkımıza kendimizi yeterince anlatamadık diyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte inancımızın da gereği olarak hakkı savunmaya ve Çayırova halkının menfaatlerini korumaya devam edeceğiz” dedi.
ÜLKEYİ YÖNETEMİYORLAR
Programın ana konuşmacısı olan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman yaptığı  İktidarın ülkeyi yönetemediğini, sadece algıyı yönetmeye çalıştığını belirterek, “Ekonomi noktasında belli bir sınıf Anadolu insanını eziyor. Bunun neticesinde bizim kalkınma hamlesi yapmamız lazım diyen ve statükoya itiraz eden bu hareket 20 yıl sonra söyledikleri ne varsa değiştirmek istedikleri ne varsa teslim oldular. 
ADALET DİYEREK GELDİLER ADALETİ YOK ETTİLER
Dün statükoya itiraz ettiğini söyleyenler, dindar oldukları için insanları kutuplaştıran yapıya itiraz ettiğini söyleyenler bu yapının doğurduğu bir parti haline geldi. Adalet diyerek geldiler adaleti yok ettiler. Özgürlük dediler aykırı fikir ve eleştirenleri düşman ilan edip yaşamları gasp ettiler. Birlik ve barış dediler kavgalı olmadığımız komşu ülke kalmadı ve ülkemizde kutuplaşmayı zirveye çıkardılar. Sonuç olarak Ak Parti kendi hikayesini kendi eliyle bitirmiş bir partidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.