SP kadın kolları divan toplantısı gerçekleştirildi

SP kadın kolları divan toplantısı gerçekleştirildi

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, “Ülkemizin dört bir yanından gelen yangın haberleri ile bir taraftan kanımızı donduran katliam haberleri ile adeta ciğerimiz yanıyor” dedi.

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları, yüksek hava sıcaklıklarına rağmen çalışmalarını değerlendirmek üzere Temmuz Ayı Divan Toplantısında bir araya geldi. SekaPark Marina Cafe’de kahvaltıyla başlayan ve İl Başkanı Zafer Mutlu’nun da katıldığı toplantının açılış konuşmasını İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, “Bir taraftan ülkemizin dört bir yanından gelen yangın haberleri ile bir taraftan kanımızı donduran katliam haberleri ile adeta ciğerimiz yanıyor. Konya’da aynı aileden 7 kişinin katledilmesinin üzüntüsü tazeliğini korurken Antalya'da günlerdir kayıp olan genç kızımız Azra Gülendam Haytaoğlu’nun hunharca katledilmesinin dehşeti ve üzüntüsü bizleri derinden sarsmıştır.

“MUTLAKA İKTİDARDA OLMASI GEREKİYOR”

Kadına şiddet başta olmak üzere, şiddetin her türlüsünün son bulmasını temenni ediyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yine yangınlarda ve son birkaç haftadır sel, heyelan ve deprem gibi afetler nedeniyle zor günler yaşayan, bu olumsuzluklardan etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Orman yangınlarıyla canı pahasına mücadele eden orman işçisi Yaşar Cinbaş'a, kalbindeki merhamet adlı çınarın verdiği sorumluluk hissiyle yangın söndürme ekiplerine su taşırken vefat eden gencimiz Şahin Akdemir'e ve bu felaketlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Saadet Partisi olarak en başından beri ifade ettiğimiz konu bu. Türkiye’de israfın önüne geçer, yolsuzluğu önler ve güven ortamını tesis edersek birçok meselenin çözümüne başlamış oluruz. Bu sebeple Saadet Partisinin mutlaka iktidarda olması gerekiyor” dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.