SP Gebze’de kongre coşkusu

SP Gebze’de kongre coşkusu

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel yarın gerçekleştireceklerini olağan ilçe kongresinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu konuk edeceklerini ifade etti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel dün bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına ilçe başkanı Mustafa Türel’in yanı sıra ilçe yöneticileri katıldı. Basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Gazeteciler gününüzü tebrik ederim. Kongre nedeniyle bugün bir araya gelmek istedik. Birkaç aydır bir araya gelemiyoruz. Genel başkanımızı ağırlayacağımız bu kongrede bu toplantımız önemli. 6. olağan kongremizde genel başkanımızı Gebze’de ağırlayacağız. Gebze’deki tüm STK, siyasi partiler ve odalar olsun ve teşkilat mensuplarını ziyaret ederek kongremize davet ettik.  

 

TEK ADAY OLACAK

Genel başkanımız daha önceki teşkilat mensupları tarafından ağırlandı. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde kongre öncesi bir araya geleceğiz. Saat 14.00’da genel başkanımız Gebze’de olacak. Gebze’de 400 delegemiz var. Tüm delegelerimizi ziyaret ederek katılım konusunda davet ettik. Tüm teşkilat mensuplarını bir araya getirmiş olacağız. Saha çalışmalarımız daha da hızlanacak. Teşkilatlar olarak saha çalışmalarımızla genel ve yerel seçimle alakalı sıkıntıları eksikliklerin giderilmesi noktasında saha çalışmasına başlayacağız. Kongre ile birlikte sesli devrimlere başlayacağız” dedi. Basın toplantısında gazetecilerin de sorularını yanıtlayan SP’li Mustafa Türel, “İlçe başkanlarının bir araya gelmeyle ilgili önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz. Güzel ilişkilerimiz var. Bir araya gelme noktasında davet edeceğiz” dedi.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.