SP Gebze’de gündem ekonomi

SP Gebze’de gündem ekonomi

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Türkiye’nin iktidarın basiretsiz ve ferasetsiz politikaları sebebi ile savrulma yaşamakta olduğunu ifade etti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu toplantısını İlçe Başkanı Mustafa Türel Başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Mustafa Türel toplantıda yaptığı konuşmada,Türkiye iktidarın basiretsiz ve ferasetsiz politikaları sebebi ile savrulma
yaşamaktadır. Lakin iktidar kanadı bu savrulmaya bir kılıf bulma amacı ile şimdilerde ekonomi modeli değişikliği türküsünü tutturmuş, gidiyorlar. İktidardan ümit besleyenler ise halen Erdoğan’ın bir B planı olduğuna inanmak istiyor. Size burada hoşa giden yalanlar söyleyebilirdik lakin acı veren gerçekleri söylemek mecburiyetindeyiz. İktidarın bir B planı yok. Ekonomide nereye gideceğini bilmiyor.

 

“HANGİ RIHTIMA YANAŞACAĞINI DA BİLMİYOR”

Pusulasını şaşırmış gemi gibi hangi rıhtıma yanaşacağını da bilmiyor. Dövizle baş edemeyen iktidar, Türkiye’yi güya Çin modeli ile kalkındıracakmış. Şimdi burada sormak istiyorum; Çin’in sadece ekonomi modeline mi özeniyorsunuz yoksa insan haklarına sığmayan tek parti idaresi altındaki siyasi anlayışına mı özeniyorsunuz? Kıymetli arkadaşlar; ‘Bu bütçede; milletin, özellikle de dar gelirlinin derdine derman olacak hiçbir şey yok!’ ‘6 ay önce bugünler için ‘Uçacağız, herkes bizi kıskanacak’ diyenler, şimdi yine 6 ay sonrası için yeni hayaller satıyorlar!’ Arkadaşlar ayrı bir konuysa ‘İnancımız bize iyiliği Allah’tan, kötülüğü kendinden bil derken iktidar; ülkedeki bütün iyilikleri kendinden, bütün kötülükleri ise Allah’tan bilme noktasına gelmiştir.’

 

“ÜLKEMİZİN UMUDU HALİNE GELECEĞİZ”

Neyi savunuyorlar, rotaları nedir bilmek mümkün değil. Halkımızın iki kıymetli şeyi var bunlardan birisi umut diğeri güven. Milletimizin iktidara güveni kayboldu, umudunu da yitirirsek durum vahim. Halkımıza sesleniyorum. Milli Görüş iktidarı en kötü zamanda ortamların toz duman olduğu zamanlarda iş başına geldi. Geçmişte havuz sistemi kuruldu, geçmişte İslam ülkeleri işbirliği kuruldu, geçmişte asgari ücretliye, işçiye, memura süper bir şekilde gelir temin edildi. Ülke kaynakları faaliyete geçirildi, israf önlendi, yolsuzluk ve lüks önlendi. Bunların önlenmesi neticesi halkın cebine bir şeyler girdiğini yakın bir zamanda hep birlikte görmüş olduk. İnşallah bütün bu olumsuzluklara rağmen halkımız yetkiyi Saadet Partisine verir, hem bölgenin hem de ülkemizin umudu haline tekrar geleceğiz” dedi.

 

saadet-2-006.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.