SP Gebze’de gündem değerlendirildi

SP Gebze’de gündem değerlendirildi

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu toplantısı ilçe başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçe binasında önceki gün gerçekleşen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Ne oldu ‘One Minute’ çıkışına? Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ın, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog'u ülkemize davet etmesi hakikaten akıl alır gibi değil. Tüm anormallikler normalleşme olarak takdim ediliyor adeta. Ne oldu sizin ‘one minute’ çıkışınıza? Ne değişti de bugün böyle bir davette bulunuyorsunuz? Bu Herzog denilen adamın Netanyahu denilen katilden farkı nedir? İsrail değişti de biz mi bilmiyoruz; yoksa siz mi çok değiştiniz; bu denklemde değişen bir şey var ve bunu çok iyi anlamamız lazım.

“BİRER UTANÇ VESİKASI”

Filistin'de Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm son mu buldu? İsrail, bölgemizde kurguladığı tehlikeli planlarından vaz mı geçti? Sahi, ne oldu sizin Gazze ziyaretinize? 2013 yılında Gazze'ye bir ziyaret gerçekleştirecektiniz. Sayın Erdoğan; aradan yaklaşık 9 yıl geçti; soruyoruz şimdi, Gazze'ye ne zaman gideceksiniz? Biz Sayın Erdoğan'ın Gazze'ye gideceği günü bekler dururken; katillerin ülkemize davet edildiğine şahit oluyoruz ne yazık ki! Şimon Peres'i Gazi Meclisimizde konuşturduğunuz, alkışladığınız görüntüler birer utanç vesikası olarak arşivlerde ve hafızalarda dururken; bir başka utanç verici adımı lütfen atmayın!

“MAZLUM KARDEŞLERİMİZE İHANETTİR”

İsrail normalleşmeden ki normalleşmesi mümkün değildir; İsrail ile normalleşmek, mazlum kardeşlerimize ihanettir; tarihi müktesabıtımızı hiçe saymaktır. Milli Görüşçüler olarak biz bu davete en yüksek sesle itiraz ediyor; ülkemize, aziz milletimizin Cumhurbaşkanı'na böyle bir adımı yakıştıramadığımızı altını çizerek ifade ediyoruz. Kudüs'e, Gazze'ye bombalar yağdıran, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı kirli postallarıyla çiğneyen, çoluk-çocuk, kadın, yaşlı demeden mazlumları katledenlerin ülkemizde yeri yoktur ve olmayacaktır! Özellikle de uluslararası kuruluşlar İsrail’i ırk-ayrımcılığı yapan bir ülke olarak tanımlarken, tam bugünlerde böyle bir politikayı kabullenmek mümkün değildir” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.