SP divan toplantısı gerçekleştirildi

SP divan toplantısı gerçekleştirildi

Saadet Partisi Beylikbağı bölge divanı ilçe başkanı Mustafa Türel'in katılımıyla Mimarsinan Mahalle lokalinde gerçekleştirildi.

İlçe başkanı Mustafa Türel toplantıda yaptığı konuşmada, “Biz yaşamlar değişsin istiyoruz; siz telaşla rakamları değiştirmeye çalışıyorsunuz! Biz ülkemizin kaynakları vatandaşlarımıza aktarılırken adil bir paylaşım olsun istiyoruz; siz bütün kaynakları yandaşlarınıza ve faize pay ediyorsunuz. Her gün yeni bir zam haberi ile uyandığımız, artık hiçbir şeyin fiyatını tam olarak bilmediğimiz günleri yaşıyoruz!

 

Bugün yine motorine zam geldi artık zamsız bir güne uyanamıyoruz.

 

“HİÇ HAK ETMİYOR”

Görüyoruz ki İktidarın ömrü kısaldıkça kuyruklar uzuyor. Kuyruklar uzadıkça, iktidar yönetme yetisini daha çok kaybediyor. Sonuçta, panik havası içinde milletimizi sadece fakirleştirecek bir uygulamayı model olarak takdim ediyor. İktidarın, kendisini daha da yoksullaştıracağını söylediği milletimize bu vesileyle açık çağrıda bulunuyorum: Türkiye, bu ekonomik tabloyu, bu umutsuzluğu, bu fakirleştirme modelini hiç ama hiç hak etmiyor. Biz bunları düzeltmeye talibiz. Bunu başarmak hiç ama hiç zor değildir" dedi.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.