SP Divan toplantısı gerçekleştirildi

SP Divan toplantısı gerçekleştirildi

İlçe Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, iktidarı söylemleriyle eylemlerinin bir olmaması sebebiyle sert sözlerle eleştirdi.

İktidarın her fırsatta muhalefet gibi yapılanları halka şikâyet ettiğini ancak bu yapılanların kendileri tarafından yapıldığını ört bas etmek için kullanılan bir senaryo olduğunu söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “önce bu kardeşinize yetkiyi verin faizle nasıl mücadele edilir gösterelim dediler, ardından faiz bir dünya gerçeğidir dediler, şimdi faiz ile ilgili nas var nasıl faizi destekleriz diyorlar ama 2021 yılında 200 milyar, 2022 yılında ise 250 milyar faiz ödemesi yapacak” dedi. Halkın tenceresinin kaynamadığını mutfak ve pazarın alev aldığını ancak iktidarın sadece hamaset ve süslü laflar ile halkın karşısına geçerek beka meselesi gibi söylemlerle aslında kendi koltuklarını korumaya yönelik çalışma yaptığını sözlerine ekleyen Başkan Türel, “Ekonomi Cumhuriyet tarihinde ki en kötü dönemini yaşıyor. Herkes korkusundan sesini çıkaramıyor.

 

“2022 YILI İÇİN FAİZ ÖDEMESİ 250 MİLYAR”

Gerçekleri söyleyenler hemen aforoz ediliyor. Ya bendensin ya değil siyasetinin ülkeyi getirdiği nokta budur. Marketler de bakkallarda bir ürünü iki gün üst üste aynı fiyata alamıyoruz. Akaryakıta neredeyse her gün fahiş zamlar geliyor. İşsizlik rakamları almış başını gitmiş ancak buna dur diyen değil yanlış yoldasınız diyen dahi yok. Herkes koltuğumdan olurum korkusuyla susuyor. Faize karşıyız diyorlar sözde faiz indirimi yapılıyor ama 2021 yılında bütçeden 200 milyar faiz ödemesi yapıldı. 2022 yılı bütçesinde faiz ödemesine ayrılan para 250 milyar” dedi.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.