SP Darıca’dan “Fikir Duvarı”

SP Darıca’dan “Fikir Duvarı”

 Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı ve Gençlik Kolları, ‘fikir duvarı’ çalışması ile vatandaşın derdine çözüm aradı.Darıca Çınaraltı'nda...

 

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı ve Gençlik Kolları, ‘fikir duvarı’ çalışması ile vatandaşın derdine çözüm aradı.

Darıca Çınaraltı'nda kurulan 'fikir duvarı'na Darıcalılar, sıkıntılarını ve önerilerini özgürce yazdı. Saadet Darıca, Çınaraltı önüne kurduğu 'fikir duvarı' çalışması ile muhalefeti sahada yapmaya başlayacağının sinyalini verdi. 1 gün boyunca gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlar 'fikir duvarı'na sıkıntılarını ve önerilerini yazdı. Saadet Partisi Darıca yetkilileri de, vatandaşın görüş ve önerilerini gerekli mercilere iletecek.

SAHADA MUHALEFET YAPACAĞIZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Parti olarak Meclis'te bulunmadıkları için, sahada muhalefet yapacaklarını; 'fikir duvarı' çalışmasının da sahadaki muhalefet etkinliklerinden biri olduğunu söyledi. 'Önce ahlak ve maneviyat' söylemiyle yola çıkan bir siyasi hareket olan Saadet Parti'mizin gündemi vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaşamalarıdır. Ayrıca insanlarımızın iletişimsizliği ve birbirlerinden haberdar olmayışları bizim için önemli bir sıkıntı olarak karşımızda durmaktadır. İnsanların bu duruma gelmelerinin nedenleri sorgulanmalıdır. Bu konuda ilgili kurumları duyarlı olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.