SP Çayırova kongreye gidiyor

SP Çayırova kongreye gidiyor

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı olarak 4. Olağan kongre yapma kararı aldı.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Kamuoyunun bilgisi olduğu üzerine hukuki mevzuat gereği 2020 Yılının Mart ayında kongremizi yapma kararı almıştık fakat Covid-19 salgın hastalığı sebebiyle alınan pandemi önlemleri çerçevesinde kongremizi ileri bir tarihe tehir etmiştik. Partimizin tüm kademeleri ve yetkili kurullarımızın da kararıyla tehir ettiğimiz Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı 4. Olağan kongremizi yapmak için süreci başlatmış bulunmaktayız. Kongremiz için 45 Günlük bir takvim öngördük. Kesin tarihi ise yapılacak istişareler sonunda net bir şekilde ilan edeceğiz.

AKSU GÖREVİ DEVRETTİ

Sırasıyla teşkilatımızın üyeleri, mahalle teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe yönetimi, istişare kurulu ve Çayırova ilçemizin de tüm kesimleriyle yapacağımız istişareler sonuncunda hem partimiz hem de Çayırova’mız için en doğru ve hayırlı kararların alınacağına olan inancımız tamdır. Partimizin usulü gereği ve sürecin daha şeffaf ilerlemesi için kongre hazırlık çalışmalarını yürütmek üzere bir komisyon kurulur ve mevcut başkan görevini vekâleten bir başka yöneticimize devreder. Bu sebeple 6 yıldır Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla ifa eden Sayın Yusuf Aksu, ilçe başkanlığı görevini vekâleten Teşkilat Başkanımız Fatih Karabulut beye devretmiştir.

“SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”

Erbakan Hocamızın bizlere öğrettiği gibi ‘Saadet Partisi, siyaseti kişisel çıkar ve ikbal beklentisiyle yapmayan, insan merkezli ve hizmet odaklı çalışan ve politika üreten bir kuruluştur. Bu minvalde kişiler değil baki olan davadır ve herkesin hanesine kalan yaptığı hizmetler ve samimiyettir. Bu sebeple görevi devreden ilçe başkanımız Yusuf Aksu’ya yapmış olduğu tüm çalışmalar için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisi bu davada malıyla ve canıyla elinden gelen gayreti ve samimiyeti göstermiştir. Yapacağımız kongremizin partimize ve Çayırova ilçemize hayırlar getirmesini temenni eder, kamuoyuna saygılarımızla duyururuz” denildi.

Haber: Barış AYAR

 

saadet-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.