“Söz verdiğiniz projeleri tamamlayın”

“Söz verdiğiniz projeleri tamamlayın”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seslenerek, “Hayal satmayın, söz verdiğiniz projeleri tamamlayın” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’ün 2009 yerel seçimlerinde Gebze’ye taahhüt ettiği seçim vaatlerinin peşini bırakmıyor. Hayal satmayın, söz verdiğiniz projeleri tamamlayın. 2009 Yerel seçimlerinde Sayın Zinnur Büyükgöz Gebze Belediye başkanı adayı iken, yaklaşık kırk maddelik bir seçim beyannamesini kamuoyuna duyurdu ve akabinde 2009’daki yerel seçimlerde belediye başkanı oldu. Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı olarak bu vaatleri gerçekleştirmesi için üç yıl gibi bir süre bekledik. Aradan üç yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen verilen sözler yerine getirilmedi. Gebze adına Gebze’nin daha yaşanabilir bir kent olması adına verilen vaatlerin peşini bırakmıyoruz. Üç buçuk yıl geçmesine rağmen verilen vaatler yerine getirilmiyor, yerel seçimlere bir buçuk sene kalmış yeni vaatler kamuoyuna duyuruyor. Sayın başkan hayal satmayın, söz verdiğiniz projeleri tamamlayın.

 

“AŞEVİ NE ZAMAN FAALİYETE GEÇECEK?”

Milli Görüş Belediyeciliği efsane hizmetlere imza atmıştı. 1994’te Gebze Belediye Başkanı Ahmet Pembegüllü’nün belediye başkanlığı döneminde belediye bünyesinde aş evi kurulmuştu. Buna göre, yoksul ve kimsesiz insanlarımıza aşevinden günlük olarak sıcak yemek yardımı yapılıyordu. Daha sonra Gebze’de AKP belediyeciliği ile aşevi kapatıldı. 2009 Yerel seçimlerinde Sayın Zinnur Büyükgöz Gebze Belediye Başkanı adayı iken, seçim beyannamelerinden bir tanesi de Gebze’ye Aşevi sözünü kamuoyuna duyurdu ve 2009’daki yerel seçimlerde belediye başkanı oldu. Aradan üç buçuk yıl geçmesine rağmen belediye bünyesinde bir aşevi faaliyete geçmedi. Sayın Zinnur Büyükgöz, Aşevi faaliyete geçecek mi? Faaliyete geçecek ise ne zaman faaliyete geçirmeyi düşünüyorsunuz? İkinci bir beş yılınız yok” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.