Söz konusu kadınsa gerisi teferruattır

Söz konusu kadınsa gerisi teferruattır

  Kocaeli Kültürel Gelişim ve Dayanışma Derneği’nce kente toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik çalışmalar yürütmek amacıyla hazırlanan...

 

 

Kocaeli Kültürel Gelişim ve Dayanışma Derneği’nce kente toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik çalışmalar yürütmek amacıyla hazırlanan “Konu Kadınsa” projesi, Sabancı Vakfı’ndan BM Kadınların İnsan Haklarının Geliştirilmesi Ortak Programı kapsamında hibe desteği almayı hak kazandı. KOGED Derneği’nin ortakları Kocaeli Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Merkezi ve Başiskele Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ortak olduğu proje hibe almaya hak kazandı, proje 9 ay sürecek.

KADINLARA MESLEKİ EĞİTİM

 

Başiskele Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ortak olduğu projede, Kadın Meclis Başkanı Öznur Altıntaş, “Kadınların ve kız çocuklarının insan hakları konusunda toplumda zihniyet değişikliği ve farkındalık yaratmasını istiyoruz. Kadınların, yerel ve merkezi karar alma mekanizmalarına daha fazla katılımı sağlanması gerekiyor. Kadın sivil toplum örgütleri arasında işbirliği ve diyaloğu güçlendirmek ve iletişim ağlarının oluşturmasını hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.