Soyluçiçek’ten akaryakıt kuyruğuna tepki

Soyluçiçek’ten akaryakıt kuyruğuna tepki

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, akaryakıtlardaki zam kuyruklarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bunun adı AKP tarafından Türkiye’ye yapılan ekonomik bir darbedir” dedi.

Motorine 1,14, benzinde 0,69, LPG'ye 0,70 kuruş zam geldi. Benzin, mazot ve LPG’ye yapılacak zamlar öncesi vatandaşlar da araçlarına yakıt alabilmek için soluğu istasyon önlerinde alarak uzun kuyruklar oluşturdular. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek de ortaya çıkan manzaraya ilişkin konuştu. CHP’li Soyluçiçek yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımızın da belirttiği gibi başta akli melekelerini yitiren ve ülkeyi uçuruma tam gaz sürükleyen AKP’nin başındaki zat ve avaneleri apaçık bir ihanet içindeler. Attıkları her adım ülke ekonomisine, ülkemizin para birimine ve direkt olarak milletimize zarar veriyor.

“ZAMLAR ZİRVE YAPTI”

İnsanlarımız geçim derdi çekerken, çarşıda pazarda evine ekmek götürememenin telaşına düşerken, bu iktidar hunharca yanlışlarına devam ediyor. Bu yanlışlar da millete tepeden tırnağa zam olarak geri dönüyor. Dün partimizi iftiralarla, yalanlarla suçlayan Erdoğan ve saray soytarıları, bugün attığı iftiraların hepsini kendi iktidarlarında millete yaşatıyor. Ekmek kuyrukları, marketlerde gıda ürünlerine uygulanan kotalar, zamlar, yasaklar, hukuksuzluklar hepsi AKP döneminde zirve yapmış durumda. İşte gördüğümüz manzara da bundan bağımsız değildir. Gecenin bir vakti insanlar şimdi de akaryakıt kuyruğunda. Bugün almazsak yarın hiç alamayacağız telaşındalar.

“HALKIN KURTULMASI GEREKİR”

Erdoğan ve iktidarı artık yönetim kabiliyetini yitirmiş ve koltuğu kaybetmeme uğruna şuursuzca davranışlarda bulunuyor. Ekonomik anlamda yapılan hamleler, atılan adımların tamamı AKP tarafından Türkiye’ye yapılan ekonomik bir darbedir. AKP büyük bir ihanet içindedir. İktidar, ülkeyi iflasa sürükleyecektir ve bir an önce yapılacak seçimle halkın bu illetten, bu kangrenden kurtulması gerekir” dedi.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

 

yakit-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.