Söyleşi ve imza günleri tüm hızıyla devam ediyor

Söyleşi ve imza günleri tüm hızıyla devam ediyor

Çayırova Kitap Fuarı söyleşi, imza günü, tiyatro ve konser etkinlikleri ile hız kesmeden devam ediyor. Çayırova Kitap Fuarı’na katılan Yazarlar Serdar Tuncer, Said Ercan ve Hatice Kübra Tongar söyleşi ve imza gününde kitapseverlerle buluştu.

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Salonunda hayranları ile söyleşi gerçekleştiren Serdar Tuncer, kitaplarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. “Dijital Çağda Gençlik’’ konulu söyleşide gençlerle buluşan yazar Said Ercan, yabancı kaynaklı yeni dijital medya organlarının gençler ve çocuklar üzerindeki etkilerine değindi. Ercan, ayrıca yabancı kaynaklı oyunların youtuberler vasıtasıyla çocuklara ulaşıp şiddet içerikli mesajların çocuklara taşındığını ifade etti.

 

imza-1-001.jpg

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

Yazar Hatice Kübra Tongar ise “İyileşen Çocukluğum, İyileşen Anneliğim’’ isimli söyleşisiyle kitapseverlerle buluştu. Bilinç, bilinçaltı ve bilinçdışı konularına değinen Hatice Kübra Tongar, bilincimizde neleri yer edindirdiğimize dair düşünceleri bilimsel ve hayattan örneklerle açıkladı. Çocuk psikolojisi ve ebeveynliğe değinen yazar Tongar, kitaplarını imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de söyleşilere katılan yazarlarla bir araya gelerek plaket takdim etti.

 

imza-2-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.