“Şov değil iş yapın”

“Şov değil iş yapın”

Saadet Partisi (SP) Dilovası İlçe başkanı Erkan Bilikli yaptığı açıklamada, “Sayın Şayir, şov değil iş yapın diyoruz. Bu iş AKP kadın kollarını gezilere götürmekle olmaz”dedi.

Erkan Bilikli’nin açıklaması şöyle:
Bugün Dilovası'nda yaşanan manzarayı tüm çıplaklığıyla paylaşıyoruz. Sanki E5 ve Otoban kenarında 50 bin insan, herkesin seyirci olduğu toplu bir katliama uğruyor. Otobandan gelip geçenler "ah vah" ediyor ya da "3 başlı bebeğin doğduğu yer" diye dalga geçiyorlar. Herkesi anlamak mümkün ama içinde yaşadığımız ilçenin mülkü amirlerinin şu tabloya sessiz kalmasını kabul edemiyoruz.
YAZIKLAR OLSUN
Şimdi bu paylaşımı görenler "Sadece eleştiri yapıyorsunuz" "Fabrikaları Hamza Şayir mi kurdu?" "Adamcağız ne yapabilir ki?" diye serzenişte bulunabilirsiniz. Bizler aylardır bas bas bağırıyoruz. Sayın Şayir, şov değil iş yapın diyoruz. Bu iş AKP kadın kollarını gezilere götürmekle olmaz.
Şu manzaraya isyan etmeyen bu ilçenin belediye başkanı olamaz. Makamında ağırladığı sanayiciye şu manzara için rest çekemeyen kim varsa yazıklar olsun.
DÜĞÜN DERNEKTE HALAY ÇEKİYOR
Evet fabrikaları o kurmadı ama onun kapısında yattığı partisi Dilovası'nı fabrikalarla bir kanser hapisanesine çevirdi. Fabrikaların filtreleme ve diğer yasal gereklilikleri yerine getirmediği aşikar, belediyenin bu konu hakkında bir denetim yapmadığı daha da aşikar. Makam ağır yüktür herkes kaldıramaz. Maalesef Şayir bu yükün altında kalmıştır. Bu halk kendisini düğünlerde, derneklerde halay çekmek için değil, hizmet etmek için seçti. Dilovası halkı şirinlik değil hizmet istiyor.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.