Sosyal medya belediyeciliğine öncelik!

Sosyal medya belediyeciliğine öncelik!

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin sosyal medyada yayınladığı ‘iki yılda yaptıklarımız’ paylaşımları üzerine açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında Çiftçi’nin yaptıklarına teşekkür eden Aksu, Çayırova’nın kanayan yara haline gelen kronik sorunları varken öncelik esası gözetilmeden yapılan hizmetlerin olumlu olduğunu ancak ‘sosyal medya Belediyeciliğinin’ daha fazla öncelik alındığını ifade etti.

Aksu açıklamasında şunlara değindi;

Geçmişten bugüne Çayırova ilçemiz siyasi çekişmeler ve partizanlık uğruna çok değerli yıllarını ve kaynaklarını maalesef kaybetti. Son 17 yıllık mevcut iktidarın kesintisiz yönetimini ele aldığımızda isimlerin değiştiğini ancak hizmetlerin öncelik esasına göre yapılmadığını ve kronik sorunların kulak arkası yapıldığını görmekteyiz. Bugün mevcut Belediye Başkanı da aynı yönetim anlayışını sürdürmektedir.

ÇAYIROVA’NIN KAYNAKLARI HEBA EDİLİYOR

İlçemizin acil çözüm bekleyen sorunları varken idarecilerimizin sosyal medya Belediyeciliğini öncelik alan çalışmalarını gördükçe Çayırova’mızın zaman ve kaynaklarının heba edildiğini görmekteyiz. Park bahçeleri yenilemek, çöp konteynırı üretmek, gübre üretmek, destek ekipleri kurmak, yeşil alan üretmek vb. bunlar faydalı hizmetler ve Saadet Partisi olarak da teşekkür ederiz. Ancak yapılan hizmetlerde öncelik esası yaklaşımı olmalıdır. Örneğin İhalesi yapılan ‘Çayırova Devlet Hastanesi’ bu ilçemiz için öncelikli bir hizmettir ve emeği geçenlerden Allah razı olsun. İnşallah planlandığı gibi bitirilir. Aynı öncelik hassasiyetinin diğer tüm hizmetler içinde uygulanmasını önemle belirtmek isteriz. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.