Sonuna kadar takipçisiyiz

Sonuna kadar takipçisiyiz

CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime İlhan, KBB Başkanı Tahir Büyükakın’ın Sazlıdere temaslarına ilçe yönetimi ile eşlik etti. İlhan, Sazlıdere ile temaslarının sürdüğünü kaydedip, “Sorunun çözümü için sonuna kadar takipçisiyiz” dedi

75 hanede vatandaşların belediye hizmetlerinden uzun süre mahrum kaldığı ve tapu beklentisi içinde olduğu Çayırova Cumhuriyet Mahallesi, Sazlıdere sakinlerine önceki Cuma günü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın geniş bir heyetle ziyarette bulundu.

saide-(1).jpg

 

CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime İlhan da kadın kolları yönetiminden Saidenur Eminağaoğlu ile birlikte CHP heyetinde yer aldı.

MASKE DAĞITMIŞTIK

 

maske-001.jpg

Sazlıdere’de yaşayan vatandaşlar ile CHP Çayırova İlçe Örgütü yönetimi tarafından kurulan temas ve diyaloglara kadın kolları olarak kayıtsız kalmadıklarını belirten Başkan İlhan, “Sazlıdere’de halka daha önceden maske dağıtımında bulunduk. Yine dar gelirli vatandaşlarımız için imkânlarımız nezdinde desteklerimiz oldu.

UMARIZ SORUNLARI ÇÖZÜLÜR

 

geldik-(1).jpg

İnsanlar burada gerçekten zor koşullarda yaşıyor. Hep yoksullukla boğuşup hem belediye hizmetlerinden mahrumlar. Bugünkü ziyaret umarız sorunlarının çözülmesinde önemli etken olur. Biz de CHP Çayırova Kadın Kolları olarak sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız” diye konuştu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.