Sonradan CHP’li  olunmaz CHP’li doğulur

Sonradan CHP’li olunmaz CHP’li doğulur

CHP Kocaeli Eski Milletvekili Salih Gün Partisi'nin bir milletvekiline yönelik eleştirilerde bulundu, “Sonradan CHP’li olunmaz CHP’li doğulur ”dedi.

CHP Kocaeli Eski Milletvekili Salih Gün Partisi'nin bir milletvekiline yönelik eleştirilerde bulundu, “Sonradan CHP’li  olunmaz CHP’li doğulur ”dedi.

Salih Gün sosyal medya sayfası üzerinden yaptığı  paylaşımda şunları ifade etti:

“Sonradan CHP’li  olunmaz CHP’li doğulur. Üzülüyoruz ekonomi çökmüş, esnaf, çiftçi, emekli, İşçi, memur kan ağlıyor. İşsiz, dar gelirli 8 kg soğan 8 kg patates için birbirini çiğniyor. Karşılıklı münazaalarla yüz yirmi sekiz milyar doların akıbeti çözülmeye çalışılıyor. Öyle veya böyle sonuç muhakkak bir gün belli olur ama CHP direnirken Kılıçdaroğlu’nun  Ekmelettin gibi bir çakma CHP milletvekili var.  Partim darılır veya kızar gibi bir üslupla televizyonlarda yorum yapıyor. Ya sana mı düştü partinin dediği  savunmayı sen ne şekil değiştiriyorsun. Kumaş aynı değil, yama tutmaz. Bundan dolayı dokuz seçim kaybettik. Ne kongre delegeleri ne genel başkan akıllanmadı. Çakma CHP’li olunmaz. CHP’linin ideolojisi vardır, demokrasiye inancı vardır, Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermez. Artık bu yanılgıları bırakın..”

*Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.