Sönmez, Uluslararası Ekonomi Forumu’na katıldı

Sönmez, Uluslararası Ekonomi Forumu’na katıldı

SPIEF 2019, St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu, 6-8 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Rusya, Çin ve Fransa gibi çok sayıda ülkeden hükûmet liderleri, önde gelen şirket yöneticileri, basın ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinden oluşan heyetlerin katılım gösterdiği SPIEF 2019, St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu, 6-8 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Forumda, GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez de “Industrial Policy of the Metropolis (Büyükşehirlerin Sanayi Politikaları)” konulu oturumda konuşmacı olarak yer aldı. 
Moskova Şehri Yatırım ve Sanayi Politikası Bölümü Başkanı Alexander Prokhorov ve Technopolis Moskova Özel Ekonomi Bölgesi CEO’su Igor Ishchenko’nun da katılım gösterdiği, Ernst & Young firması Partnerlerinden Olga Arkhangelskaya’nın moderatörlüğünü yaptığı oturumda endüstriyel büyüme stratejileri, endüstriyel politika ile rekabetçiliği arttırma yöntemleri, sürdürülebilir kentsel gelişim ve ekonomik performans karşılaştırmaları, endüstriyel altyapının sosyal hayata etkileri, altyapı çözümleri ve mevzuatlar, özel ekonomi bölgeleri ve sanayi bölgelerinin sanayiye etkileri konuları tartışıldı. GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez de panele Türkiye’deki sanayi politikaları, GOSB ve Türk organize sanayi bölgesi modeli hakkında bilgi aktararak katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.