Sönmez acısını Hürriyet ile paylaştı

Sönmez acısını Hürriyet ile paylaştı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Santral yokuşu mevkiinde geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybeden Murat Sönmez ve Dilek Sönmez’in yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

İzmit’in, adı ‘ölüm yokuşu’na çıkan Cedit Mahallesi Gazanfer Bilge Bulvarı Santral yokuşu hakkında TBMM’de ve Büyükşehir Meclisinde defalarca uyarılarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 9 Şubat’ta Santral yokuşundaki kazada hayatlarını kaydeden Murat Sönmez ve Dilek Sönmez çiftinin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Acılı aileyi Sanayi Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Hürriyet, aileye başsağlığı diledi.

 

SEYİRCİ KALANLAR ARTIK ÖNLEM ALSIN

Başkan Hürriyet ile üzüntüsünü paylaşan Murat Sönmez’in kardeşi Ömer Sönmez, “Yıllardır burası ölüm rampası olarak geçiyor. Neredeyse her ay bir kaza meydana geliyor. Bu sefer de bizim canımız yandı. Gerekli önlemler uzun süredir alınmıyor. Artık başkalarının canı yanmasın istiyoruz. Burayı görmezden gelenler, kaza olmasına sadece seyirci kalanlar önlem almalı. Bu tedbirsizlik yüzünden başka aileler yok olmasın” dedi. 

 

HÜRRİYET TBMM’DE DEFALARCA UYARMIŞTI 

2017 yılında Milletvekilliyken ölüm yokuşu olarak adlandırılan Santral yokuşunu TBMM gündemine taşıyan Başkan Hürriyet, meydana gelen kazalara karşı sorumluları göreve davet etmişti. Santral yokuşunda, kazaların devam etmesi ve can kayıplarının yaşanması üzerine 2018 yılında yeniden TBMM’den yetkililere seslenen Hürriyet, geçici çözümler yerine kalıcı çözümlerin üretilmesi gerektiğinin altını bir kez daha çizmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.