Songül İle Erdem Dünya Evine Girdi

Songül İle Erdem Dünya Evine Girdi

 Özdemir ailesinin yakışıklı oğulları ve aynı zamanda Beylikbağı Gazetesi Haber Editörü Erdem Özdemir ile  Bulut ailesinin güzel kızları...

 

Özdemir ailesinin yakışıklı oğulları ve aynı zamanda Beylikbağı Gazetesi Haber Editörü Erdem Özdemir ile  Bulut ailesinin güzel kızları Songül Bulut düzenlenen düğün cemiyeti ile dünya evine girdi.

 

Hafta sonu Beylikbağı Mutlu Düğün Sarayı'nda kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleşen düğünde mehter takımı çaldığı marşlarla misafirleri büyüledi. Ardından güzel sesli hocaların okuduğu Kur'an-ı Kerim Tilaveti, kasideler ve sohbet ile misafirler duygulu anlar yaşadı. Manevi bir atmosferde geçen düğün katılımcılardan tam not aldı. Düğüne Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Yelekoğlu, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Koc.Kar.Ef.Der. Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Kökçü katılırken, daha önceden planlanmış Programları nedeniyle katılamayan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve Eski Milli Takımlar Mentörü NLP Trainer İhsan Özalp Çelenk göndererek, Eski Karabük Milletvekili Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'da Telgraf göndererek çiftin mutluluğuna ortak oldular.

 

ONLAR ERDİ MURADINA

Özdemir ve Bulut çiftleri çocuklarının bu mutlu günlerinde düğüne katılan konuklarla yakından ilgilendi. Çiftin Nikâhını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker kıyarken, sonrasında çiçeği burnunda çifte tavsiyelerde bulundu. Şeker tadında bir evlilik diliyoruz diyen Köşker, Başbakanın üç çocuk tavsiyesini de unutmadı. Takı merasimi ve düğün sahiplerinin ikramı ile sona eren düğünde, Genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, davetliler mutluluklar dileyerek salondan ayrıldı. Erdem Özdemir, Songül (Bulut) Özdemir çiftine bir yastıkta kocamalarını temenni eder, Ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.