Son saniyede kaleciye takıldık: 0-0

Son saniyede kaleciye takıldık: 0-0

Kocaelispor bu akşam konuk olduğu Tuzlaspor önünde son anlarda kaçırdığı fırsatlarla bir puana razı oldu. Son saniyede Diop’un vuruşunda top kaleciden döndü.

Spor Toto 1.Lig’de Balıkesir’de galibiyet hasretine son veren Kocaelispor önceki akşam kendisi gibi son maçını kazanan Tuzlaspor’a konuk oldu. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak sahaya Balıkesir maçını bitiren 11’i sürdü. Düşük tempoyla başlayan ve öyle devam eden ilk yarıda takımlar kontrollü oyunu tercih etti, atak yapmaktan çok savunmayı ön plana aldı. İlk 45 dakika her iki takım adına da pozisyonsuz geçti.

SON SANİYEDE KALECİ ÇIKARDI

İkinci yarıda takımlar tempoyu biraz olsun yükseltti. İlk dakikada Benhur gole yaklaştı ama rakip savunma izin vermedi. İlk bir saatin ardından ev sahibi takım uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştı, İsmet başarılıydı. İki takımın bu yarıdaki oyuncu değişiklikleri daha çok skoru korumaya yönelikti. Son anlarda yüklenen Kocaelispor Benhur ve Diop ile öne geçecek fırsatları buldu ama sonuç alamadı. Uzatmanın son dakikasında Diop’un vuruşunda topu kaleci çıkardı. Maç başladığı skorla bitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.