Son itiraf Uma Thurman ‘dan geldi. Ben de…

Son itiraf Uma Thurman ‘dan geldi. Ben de…

Harvey Weinstein’in cinsel tacizlerinin ortaya çıkmasının ardından tüm dünyada ünlülerin de aralarında olduğu çok sayıda kişi ‘Ben de’ (Me too)...

Harvey Weinstein’in cinsel tacizlerinin ortaya çıkmasının ardından tüm dünyada ünlülerin de aralarında olduğu çok sayıda kişi ‘Ben de’ (Me too) etiketiyle sosyal medyada başından geçen benzer olayları paylaşmaya başlamıştı. Son itiraf Uma Thurman 'dan geldi. Ben de...

Hollywood’u sarsan Harvey Weinstein hakkındaki taciz iddiaları sonrası; Uma Thurman yayınladığı şükran günü mesajında kendisinin de Weinstein tarafından taciz edildiğini açıkladı.

Ucuz Roman ve Kill Bill serisi de dahil Harvey Weinstein'ın yedi filminde oynayan  Uma Thurman “Ben de” (Me Too) kampanyasına katılarak Weinstein'ın tacizine uğradığını itiraf etti.

‘ÖFKELİYDİM ÇÜNKÜ BEN DE…'

Uma Thurman, Kill Bill'den bir sahnesinin fotoğrafıyla paylaştığı mesajında “Hepinize Mutlu Şükran Günleri. Bugün sevdiklerim için, ayağa kalkmaya cesareti olanlar için yaşadığıma şükrediyorum. Son dönemlerde öfkeli olduğumu söylüyordum. Yüzüme bakıp anlayamamış olabilirsiniz. #benim de sebeplerim vardı. Kendime zaman tanımak, adil ve doğru olmak için bu kadar bekledim.  Herkese Mutlu Şükran Günleri. Sen ve aşağılık komplocuların hariç Harvey. Bu süreç yavaş yavaş ilerlediği için çok mutluyum çünkü sen tek kurşunu bile hak etmiyorsun!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.