“Son düdüğe kadar destekleyin, olmazsa diyeceğinizi deyin”

“Son düdüğe kadar destekleyin, olmazsa diyeceğinizi deyin”

3 hafta aradan sonra formasına kavuşan Kocaelispor’un yıldız ismi Burak Süleyman, maçın ardından basın toplantısında sitemde bulundu.

Çok önemli haftalara girdiklerini hatırlatan Burak Süleyman, “Çok üzülerek söylüyorum Kocaelispor futbolcusuna içerideki bir maçta, bire bir duyulacak şekilde annesine, çoluğuna çocuğuna, bacısına küfür ediliyor. Bunlar takımın gardını düşürüyor. Taraftarımızdan ricamız son düdüğe kadar desteklesinler, baktılar olmadı ne istiyorlarsa söylesinler” dedi. Burak’ın açıklamaları şöyle:

“HER MAÇA GALİBİYET İÇİN ÇIKIYORUZ”

“Bildiğiniz gibi eksiklerle çıktık sahaya. Kardeşlerimiz mücadelelerini verdi. Elimizden geleni yaptık. Kocaelispor armasını taşıdığımız sürece oynayacağımız her maça galibiyet için çıkacağız. Çünkü taşıdığımız armanın kıymetini, değerini biliyoruz. 3 haftadır oynamıyordum. Tabi bunun eksikliğini yaşıyorsunuz. Maç öncesi hocayla konuştuğumuzda bu kadar erken girmeyi beklemiyordum. 20 dakika oynarım diye düşünüyordum. Maçın gidişatı bunu gerektirdi. Elimizden gelen yapmaya çalıştık. Yapamadıklarımız olmuştur. Bundan sonraki maçlarda daha çok süre bularak takıma katkı vermeye çalışacağım. Sıralama için bir tahminimiz veya şu sırada oynamak istiyoruz yok. 34 maç için yola çıktık. Her maça galibiyet için çıkacağız. Alırız veya beraberlik olur fark etmez. İki tane maçımız kaldı. İnşallah da kazanacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.