Son bir haftada 13 zehir taciri tutuklandı

Son bir haftada 13 zehir taciri tutuklandı

Kocaeli’de son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 13 şahıs tutuklanırken, kilolarca uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli’de son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonları ile ilgili Kocaeli Valiliği açıklama yaptı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 16-22 Ağustos tarihleri arasında 63 olayda toplam 106 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Bu şahıslardan 11’i tutuklanırken, 5’i ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı. 84 şahıs ise tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Yapılan operasyonlarda 131 gram esrar, 173 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 169 gram metamfetamin, 34 adet sentetik ecza, 5 gram eroin, 21 gram skunk ve 145 adet ecstasy ele geçirildi.

2 ADET HASSAS TERAZİ

Operasyonlarda ayrıca 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 330 TL ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin operasyon ve uygulamalarında ise 7 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. 2 şahıs tutuklanırken, 5 şahıs ise işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Yapılan operasyon ve uygulamalarda 56 kök Hint keneviri, 8 gram metamfetamin ve 12 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirildi.

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.