Son 1 haftada 81 operasyon, 122   gözaltı

Son 1 haftada 81 operasyon, 122 gözaltı

Kocaeli Valiliği tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlara ait rakamlar açıklandı.

Kocaeli Valiliği,  uyuşturucu ile mücadele kapsamında, son bir haftada düzenlenen operasyon ve çalışmalara ait rakamları, yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu.  Yapılan açıklamada, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin, 20 Eylül ve 26 Eylül 2021 tarihleri arasında, 78  ayrı çalışma ve operasyon gerçekleştirdiği  ve bu çalışmalarda  120 kişinin gözaltın alındığı ifade edildi. Gözaltın alınan şüphelilerden 12’si tutuklanırken, 6’sı adli kontrol kararı  ile olmak üzere toplam 107 kişinin   serbest bırakıldığı ve1 şüphelinin ise işlemlerinin devam ettiği, tamamlanan işlemleri sonrası adli merciilere sevk edileceği öğrenildi.

 

JANDARMADAN 3 OPERASYON

Kocaeli Emnityet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, 8 kilo 712 gram Esrar,   90 gram Bonzai, 78 gram Metamfetamin, 15 gram Skunk, 1 sentetik ecza,12 Ecstasy,        14 kök  kenevir bitkisi ile birlikte  suçtan elde edildiği değerlendirilen bin 540  lira  para 1Tüfek, 3 Hassas terazi, 2 Tabanca, 192  fişekj  ele geçirildiği  belirtildi.  Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin ise son  bir haftada  3 ayrı operasyon ve çalışmada 2 kişiyi gözaltın aldığı, gözaltın alınan şüphelilerin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı  öğrenildi. Ayrıca Jandarmanın operasyonlarında ise  171 gram Esrar ve 813 kök kenevir bitkisi   ele geçirildiği açıklandı.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.