SOLOTÜRK muhteşem gösterisiyle nefesleri kesti

SOLOTÜRK muhteşem gösterisiyle nefesleri kesti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle 101 yıllık gurur yine coşkuyla kutlanıyor.

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümü etkinlikleri bugün SEKA Park’ta devam etti. On binlerce insanın heyecanla beklediği SOLOTÜRK ekibi, gösteride imza hareketleriyle nefesleri kesti. 

SAVAŞ PİLOTU İZMİTLİLERİ SELAMLADI

F-16 Savaş uçağını kullanan pilot Binbaşı Emre Mert İzmitlileri selamlayarak, “Değerli protokol, sevgili Kocaelililer. SOLOTÜRK ekibi olarak İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü etkinliklerinde aranızda olmaktan gurur duymaktayız. Sizleri saygıyla selamlıyoruz. İyi seyirler” ifadelerini kullandı. 

“MUTLUYUZ, GURURLUYUZ”

Gösteri uçuşu öncesinde selamlama konuşması yapan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Güzel İzmit’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümü vesilesiyle düzenlemiş olduğumuz kurtuluş etkinliklerimize hoş geldiniz. İzmit’imizin semalarında yapacakları gösterileriyle göklerimizin aslanı olan SOLOTÜRK, zaferimizi coşkuyla tüylerimizi diken diken ederek bizlere yaşatacaktır. Geçtiğimiz günlerde yaptıkları prova ve keşif uçuşlarıyla bizleri fazlasıyla heyecanlandırmıştı. Şimdi de muhteşem gösterileriyle bizleri selamlayacaklar. Eşsiz gösterileriyle bizlere bu gururu yaşatan Türk Hava Kuvvetleri’nin SOLOTÜRK ekibine çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz” ifadelerini kullandı.

BİRÇOK DUYGU AYNI ANDA YAŞANDI

On binlerce insan ellerinde o anları kaydetmek için telefonlarıyla hazır beklerken SOLOTÜRK gösteri uçuşuyla birçok duyguyu aynı anda yaşattı. Hayranlık, gurur ve heyecanın bir arada yaşandığı gösteri uçuşu vatandaşların beğenisini kazandı. F-16 savaş uçağıyla akrobasi hareketlerinin yapıldığı gösteri uçuşu 20 dakika boyunca alkışlarla izlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum