Şölen ertelendi

Şölen ertelendi

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü’nün Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği şölen, korana virüsü tehlikesi sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

7. BÜYÜK ŞÖLEN

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü’nün ilimizde bir ilk olan ve tüm kurum ve kuruluşların desteğini alarak alanında Türkiye’nin en büyük organizasyonu 7. büyük şölen için 21 Mart’ta Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği program için açıklama yapıldı.

İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Kulüp, İzmit Belediyesi başta olmak üzere Türkiye Cimnastik Federasyonu, Kocaeli Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Ak Güler Gurup A.Ş ve Kocaeli Anneleri başta olmak üzere 150’nin üzerinde sivil toplum kuruluşunun destekleriyle düzenleyeceği 7. Olimpiyat Yıldızları Cimnastik ve Bale Şöleni programını gündemde olan virüs tehlikesi sebebiyle ileriki bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

KORONA VİRÜS ENGELİ

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü’nün Başkanı Tolga Havuç, twitter hesabından yapmış olduğu açıklamaya göre; “Türk sporunun markası olan İzmit Belediyemizin, taban birliklerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın destekleriyle 7.sini düzenleyeceğimiz ve ekibimizle birlikte önemli mesai harcayarak hazırlandığımız büyük şölenimiz gündemde olan virüs nedeniyle ertelenmiştir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.