Sokakta ilk sınavlarını “Halk TV”de yayınladı!

Sokakta ilk sınavlarını “Halk TV”de yayınladı!

CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde yeni yönetim sokakta ilk sınavını 29 Ekim’de verdi. CHP’ye yakın kanal Halk TV yoktu ama Çayırova Halkı’ndan çok sayıda kişi telefonuyla kayda alıp sosyal medyasından yayınladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü’nde Binali Eniş başkanlığındaki yeni yönetim sokakta ilk sınavını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndaki fener alayı ile verdi. Yürüyüşün ardından tam Çayırova Gebze sınırındaki; Gebze Belediyesi Adem Yavuz Sabit Pazarı içindeki İnci Düğün Salonu’nda gerçekleşen; Aydın Bolat, Grup Düş ve Taner Özdemir’in sahne aldığı konserle birleştirilmiş program sona erdi.

BANDO EŞLİĞİNDE

9032.jpg

Yeni yönetim sokaktaki ilk sınavında birkaç partili hariç parti bayrağı taşımadı.

9027.jpg

Türk Bayrağı ve Atatürk posterli yürüyüşte yürüyüş kolu özellikle Fatih Caddesi üzerinde seyrederken görsel şova dönüştü. Yürüyüşe altı kişilik bando ekibi öncülük etti, caz/klasik türü müzik yürüyüşçüleri coştururken vatandaşın da sempatisini topladı.

“HALK TV” YAYINDA

9031.jpg

Görselliği artıracak diye sis bombası kullanma gibi yanlışlığa düşülmeyince olası halk tepkisinin önüne geçildi. CHP ile özdeşleştirilen ulusal kanallardan Halk TV yürüyüşü canlı veya banttan yayın için kayda almadı ancak yürüyüş güzergâhı üzerinde Çayırova Halkı’ndan çok sayıda kişi yürüyüşü telefonuyla kayda alıp sosyal medyasından yayınladı.

KONUKLAR

9005.jpg

Yürüyüşün ardından düzenlenen konserde Gebze Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz, Çayırovalı muhtarlar Nur Gökhan (İnönü), Tamer Kaya (Özgürlük), Abdul Kadir Güner (Şekerpınar), Hasan Özkoca (Atatürk);

9004.jpg

Pir Sultan Abdal Derneği Kocaeli Şube Başkanı Cengiz Dönmez, Gebze EYT Derneği Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan,  Çayırova Refahiye Gölköylüler Derneği Başkanı Nurettin Dağ, Erzincan Refahiye Kızıleniş Köyü Derneği Başkanı Nurettin Dinler ile birlikte çok sayıda konuk ağırlandı.

KATILIM

 

9001-001.jpg

Yürüyüş ve konsere CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Gençlik Kolları Başkanı Mert Doğan; İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP İl Başkan Yardımcıları Baran Aydın ve Hakan Altıparmak ile il yönetim kurulu üyesi Özgür Çelik, Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Halis Koç, Muharrem Gökçe, Salih Işık, Turan Ağaç ve Yılmaz Bilmez, CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Fadime İlhan, eski ilçe/belde başkanlarından Oruç Gökbulak, Ali Sınırtaş, Binali  Karcı ve Cihan Soyluçiçek, kurultay delegesi Mehmet Ali Kaplan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda partili yönetici ve üye katıldı.

**

 

Gecenin finalinde

vur patlasın çal oynasın

9009.jpg

CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği konserde sunuculuğu parti üyesi Melike Üzülmez üstlendi.

GENÇLERDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

 

 

Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş’in konuşması ile devam etti.

https://l24.im/FWmbJ

9018.jpg

Cumhuriyet’e dair slayt gösterimi, Nesimi Arslan’ın Atatürk’ün Gençliği Hitabı, CHP Çayırova İlçe Örgütü Esnaf Odalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ünsal Garip’in kızları Ela Su ve İdil Su’nun Cumhuriyet’e dair şiir okuması ile sürdü.

9002-001.jpg

Etkinlikte CHP İl Gençlik Kolları yönetiminden Taner Arslan’ın öncülük ettiği özgür gençler salona görkemli bir şekilde girip partilileri selamladı.

9017.jpg

Aydın Bolat ve Grup Düş ile assolist olarak Taner Özdemir’in sahne aldığı konserde

9021-001.jpg

CHP’liler ve konukları şarkı ve türküler eşliğinde eğlenip halay çekti, oyunlar oynadı. Etkinliğe katılım ve ilgi İlçe Başkanı Binali Eniş ve yönetiminin yüzünü güldürdü.

9019.jpg9020.jpg9006.jpg9007.jpg9008-001.jpg9010.jpg9012.jpg9013.jpg9014.jpg9015.jpg9016.jpg9022.jpg9023.jpg9024.jpg9025.jpg9026.jpg9030.jpg9032-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.