Sokaklar hem temiz hem de rengârenk

Sokaklar hem temiz hem de rengârenk

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Mehmet Ali Paşa Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi’nde yıkama ve kaldırım boyama çalışmalarını sürdürüyor

Kentin merkezi ve kırsal bölgelerinde çevre temizliği çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokakları hem temizliyor hem de daha renkli bir hale getiriyor. Bu kapsamda ekipler son olarak, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Kavaklar Caddesi’nde sokak yıkama çalışmasının ardından kenti daha estetik bir hale getirmek adına kaldırımları boyadı. Ayrıca ekipler Yenişehir Mahallesi’nde sokakları ilaçlı suyla dezenfekte etti. 

7 GÜN 24 SAAT

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Bekirpaşa Bölge Sorumlusu Keramettin Cansever pandemi ile mücadele kapsamında titizlikle çalıştıklarını belirterek “Genel olarak bu temizliği devamlı yapmaktayız. Pandemiden dolayı 7 gün 24 saat Bekirpaşa bölgesi ve her alanda İzmit Belediyesi olarak İlaçlama, boyama, fıskiye ve yıkama çalışmalarımız ile halkımıza hizmet etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

boyama-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.