Sokak köpekleri bir kişiye daha saldırdı

Sokak köpekleri bir kişiye daha saldırdı

 Gebze’de dün sokak köpeklerinin kovaladığı gencin kafası kırıldı. Gebze Hacı Halil Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde gençlere saldıran...

 

Gebze’de dün sokak köpeklerinin kovaladığı gencin kafası kırıldı. Gebze Hacı Halil Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde gençlere saldıran sokak köpekleri yüzünden bir kişi yaralandı.

KAFASINI CAMA ÇARPTI

 

Sokak köpeklerinden kaçarken Zorcular İşhanı içindeki pikocunun camına çarpan Onur Erat(18)’ın kafası yarıldı. Kafasıyla camdan içeri giren Onur Erat hemen Gebze Merkez Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç hastanede tedavi altına alındı. Gençler yaptığı açıklamada kendilerinin yollarında giderken köpeğin arkadan saldırdığını belirttiler. Görgü tanıkları da mahallede başıboş köpeklerin çok fazla olduğunu söyleyerek, “HHHer ne kadar aşılarının yapıldığı söylense de köpeklerin ne yapacağı belli olmuyor. Bu gençler gibi. Gençler yollarında giderken köpek saldırdı. Çocuklarda korkuyla kaçarken birisi pikocunun camına çarptı. Çarpmanın etkisiyle cam kırılırken çocukta yaralandı. Çocuğun boyun da kopabilirdi” diyerek yetkililerin bu konuya çözüm bulmalarını istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.