Sokak Basketbolunda geri sayım başladı

Sokak Basketbolunda geri sayım başladı

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenecek Sokak Basketbolu turnuvası 28 Ağustos Cumartesi günü başlıyor.

Spor kenti Çayırova hedefiyle yola çıkıp birçok spor etkinliğine yer veren Çayırova Belediyesi, Sokak Basketbolu ile bunlara bir yenisini daha ekliyor. 25 Ağustos Çarşamba günü takımların kura çekimleri gerçekleştirilecek ve artık ilk maç saati için geri sayıma başlanacak.


MAÇLAR FEDERASYON KURALLARIYLA OYNANACAK
İki gün boyunca devam edecek organizasyon tamamen profesyonel bir planlama ile yürütülüyor. Müsabakalar 3x3 Basketbol Federasyonu’nun belirlediği kurallarca oynanacak. Maçlarda federasyona bağlı resmi hakemler düdük çalacak. 4 hakemin görev yapacağı maçlarda, taraftar için oluşturulacak tribünlerde düşünüldüğünde gerçek bir maç atmosferi oluşması bekleniyor.


HAZIRLIKLARDA SONA YAKLAŞILDI
Sokak Basketboluna ev sahipliği yapacak Aliya İzzet Begoviç Parkı’nda bulunan spor sahalarında hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı. Sahalarda bakım onarım çalışmaları yapılırken, akşam maçları için ışıklandırma sistemi de oluşturuldu. Ayrıca sahalarda boyama işlemi gerçekleştiriliyor. İki gün sürecek Sokak Basketbolu turnuvasında mücadelelerin heyecanı gece gündüz hız kesmeden yaşanacak.

 

manset-(2)-184.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.