Sokak Basketbolu kayıtları sürüyor

Sokak Basketbolu kayıtları sürüyor

Gölcük’te kum futbol ve plaj voleybolunun ardından 26 Temmuz’da başlayacak Sokak Basketbolu için kayıtlar 25 Temmuz Perşembe günü 16.00’ya kadar devam edecek.

HAFTAYA BAŞLIYOR
Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği ve büyük heyecana sahne olan Sokak Basketbolu Turnuvası, 26 Temmuz Cuma günü başlıyor. Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu Parkı karşısında bulunan spor tesislerinde 26 ile 28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Sokak Basketbolu Turnuvası için kayıtlar 25 Temmuz Perşembe günü saat 16.00’ya kadar devam ediyor. Başvurular, Kavaklı’da bulunan Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Değirmendere Zabıta Noktası’ndan temin edilmek suretiyle yapılabilecek.
FARKLI KATEGORİLER 
Turnuva da kategoriler; Büyükler 2000 ve aşağı doğumlular, Gençler ( 2002- 2001 doğumlu), Yıldızlar (2004 - 2003 doğumlular), Küçükler ( 2006 – 2005 doğumlular ), Minikler ( 2007, 2008, 2009 doğumlular) turnuvaya katılabilecekler. Maçlar katılım sayısına göre eleme veya grup usulü oynanacaktır. Turnuvaya katılacak takımlar 3 asil, 2 yedek oyuncu bulundurmak zorundadırlar. Elenen takımlardaki oyuncular kendi kategorisinde başka takımda oynayamayacaklar. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 412 19 19 nolu telefonu arayabilirler.    
YAZ ETKİNLİKLERİ
Sokak Basketbolu Turnuvası öncesinde açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Her yıl olduğu gibi bu senede Değirmendere yaz etkinlikleri kapsamında Kum Futbolu ve Plaj Voleybolu Turnuvası sonrasında Sokak Basketbolu Turnuvası düzenliyoruz. Belediye olarak spor etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvalarımıza gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı şimdiden hemşerilerimize teşekkür ediyor ve turnuvaya katılacak olan tüm takımlara başarılar diliyorum. Bu sportif etkinlikleri gelecek yıllarda daha genişleterek Türkiye genelinde yaymayı hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.