Sokak Basketbolu Başlıyor

Sokak Basketbolu Başlıyor

  Bu yıl 5. si düzenlenen organizasyonda takım kayıtları sona erdi ve kuralar çekildi. 24 grupta toplam 80 takımın mücadele edeceği turnuva 30...

 

 

Bu yıl 5. si düzenlenen organizasyonda takım kayıtları sona erdi ve kuralar çekildi. 24 grupta toplam 80 takımın mücadele edeceği turnuva 30 Ağustos Cuma günü (bugün) saat 15:00’da başlıyor.

Çayırova Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün işbirliği ile düzenlenen Çayırova Sokak Basketbolu Turnuvası Akse Mahallesi Çağdaşkent Toplu Konut Alanındaki spor kompleksin de düzenlenecek açılış töreni ile başlıyor. Bugün başlayacak olan turnuvanın açılış programında grup karşılaşmaları yapılacak. Bu yıl beşincisi düzenlenen Çayırova Sokak Basketbol Turnuvasında her takımdan 5’er kişi olmak üzere toplamda 400 sporcu katılım sağlayacak.

Çağdaşkent spor kompleksinde düzenlenecek turnuva 30 Ağustos Cuma günü saat 15:00’da başlayacak. İlk gün grup mücadelelerinin yapılacağı sportif etkinlik 31 Ağustos Cumartesi günü sona erecek. Yarı final ve final müsabakalarının oynanması ile birlikte sona erecek turnuvanın finalinde Karizma Şhow gösterisini sunacak. Önceki yıllarda yine sokak basketbolunda birbirinden güzel şhowları ile katılımcıları büyüleyen ekip bu yılda muhteşem bir gösteriye imza atacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.