Söğüt: İlimtepe bu kentin geleceği konumunda

Söğüt: İlimtepe bu kentin geleceği konumunda

İlimtepe'de AK Parti Mahalle Teşkilatı'nın toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "İlimtepe, Körfez'in geleceği konumunda. Kent bu bölgeye doğru gelişiyor. Bizler de İlimtepe'yi alt ve üstyapı olarak buna hazırlıyoruz" dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlimtepe Mahalle Teşkilatı'nın toplantısına katıldı. Toplantı öncesinde teşkilat üyeleriyle selamlaşan Başkan Söğüt, kısa da bir konuşma gerçekleştirdi. 5 yılda Körfez’e yapılan yatırımlarla ilgili olarak teşkilat üyelerine bilgiler aktaran Başkan Söğüt, "İlimtepe, Körfez’in geleceği konumunda. Bizler de İlimtepe’yi alt ve üstyapı olarak buna hazırlıyoruz" dedi.
Kocaeli'nin en büyük millet bahçelerinden birinin İlimtepe'de hayata geçirildiğini belirten Başkan Söğüt, "400 dönümlük alan. Yaşam alanları ile içerisindeki seyir terası, macera parkı, zipline, spor alanları ve seyir terası ile muhteşem bir alan olacak. Şu an yapıların inşaatı bitti ve alanın iç tefrişatları devam ediyor. Bu yaza kadar da hazır hale gelmiş olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak:Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.