Siz benim neler çektiğimi  nerden bileceksiniz!

Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz!

Kavga ettiği karısı evden ayrılan adamı gece yarısı dinlediğini belirten Hamza Şayir, “Kavga etmeyin yengeler çözüm bulmaya çalışıyoruz dedim” dedi. Klasik şarkıyı anımsattı: “Başörtülü annem oğlunun düğününe gidemedi. Almaya çalıştım, tenkit yedim

1103.jpg

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir aktif siyasetteki hayatının muhtemelen en renkli konuşmalarından birini AKP Dilovası İlçe Teşkilatı’nın 64’ncü genişletilmiş danışma meclisinde yaptı. Şayir salondakileri gülümseten anlatımlarından birinde, “Sabahın köründe kalkıp gece geç saatlere kadar çalışıyoruz ama olsun elhamdülillah o kadar güzel geri dönüşler alıyoruz ki.  Amcanın biri aradı, ‘Başkanım özür dilerim bu saatte aradığım için. Karıyla kavga ettim evi terk etti, gitti ne yapacağım’ dedi. ‘Kavga etmeyin yengeler çözüm bulmaya çalışıyoruz’ dedim.”

 

Şayir konuşmasının siyasete yer verdiği bölümünde anlattıkları ile ise Ahmet Kaya ile özdeşleşen, “Siz benim neler çektiğimi nereden bileceksiniz”i anımsattı:

1101.jpg

Hepimiz biriz kardeşiz. Kürt kardeşlerimiz de burada. Rabim cumhurbaşkanımıza zeval vermesin. Bizler şu an alt yapı yapıyoruz, sonra unutuluyor. Geçmişte o kadar sorun çektik ki şimdi unutuldu. Başörtülü annem kendi oğlunun düğününe gidemedi ben orada görevliydim almaya çalıştım tenkit yedim. Biz bunları yaşadık İstanbul’un her köşesinde neler yaşadık, bir biz biliyoruz bir Allah.

1102.jpg

Tüm Müslümanların tüm dünyanın umudu olan Cumhurbaşkanımız gibi bir liderimiz var. 100 yılda bir gelen lider. Onunla yürümeyeceğiz ona omuz atmayacağız da kiminle yürüyeceğiz.  Kanayan yaralarımızı çözdük ve çözmeye devam edeceğiz. Kömürcüler gitti hadi muhalefet çıksın teşekkür etsin. Biz hizmetlerimizi sessiz sedasız yapıyoruz.”

 

HİÇ BOŞ DÖNMEDİK

 

Konuşmasında yerel yönetim hizmetlerine de değinen Şayir, “Rabbime hamdolsun ne aman Ankara’ya gittiysek Büyükşehir’e gittiysek boş dönmedik. Elhamdülillah istemesini de bildik alıp gelmesini de bildik.  ‘2022 yılı şantiye yılı olacak’ dedim sözümde de durdum. Doğum yapan annelere özel bireylere özel araç tahsisi yaptık. Hiçbir beklenti içinde olmadan gerekeni yaptık.”

 

54 PROJEDEN 27’Sİ TAMAMLANDI

1104.jpg

Öte yandan Şayir’in konuşması öncesi mikrofon bölümünde hatırlatma notları olduğu görüldü. Şayir’in konuşması öncesi belediye icraatlarına dair kısa film gösteriminde ise seçim beyannamesinde yer alan 54 projenin 27’sinin tamamlandığı, 20’sinin sürdüğü, 7’sinin yapım aşamasında olduğu belirtildi. Tamamlanan ve devam eden projelerin toplam bedelinin 754 milyon TL tuttuğu; gerek Hükümet gerekse Büyükşehir desteğiyle ilçeye değer katan yatırımların toplam maliyetinin 3 milyar 148 milyon TL olduğu kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.