Siyasi dengeleri değiştirecek isim

Siyasi dengeleri değiştirecek isim

 Geçtiğimiz günlerde MHP Gebze ilçe teşkilatına başvuru formunu teslim eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube...

 

Geçtiğimiz günlerde MHP Gebze ilçe teşkilatına başvuru formunu teslim eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Malul Gazi Emekli Astsubay Önder Kılınçaslan, Gebze’de aday adayları arasında en fazla dikkat çeken ve heyecan yaratan isimlerden biri oldu. Bugüne kadar partili-partisiz çok sayıda insanın övgüsünü ve sevgisini kazanan Önder Kılınçaslan’ın siyasete girerek aday adayı olması siyasi dengeleri de oldukça değiştirecek gibi görünüyor.

 

SİYASETE VARIM DEDİM

 

Siyasete, insanların beklentisi ve istekleri doğrultusunda girdiğini belirten  Önder Kılınçaslan, “Toplumda siyasete girmem konusunda büyük bir beklenti ve baskı vardı. Ben de hem yaşadığım şehir hem de ülkem için siyasete girmem gerektiğini düşünerek ‘varım’ dedim. Siyasete, bana kucak açan ve beni aralarında görmek isteyen MHP ile girmek benim için büyük bir mutluluk. Hayatım boyunca hep halk ile ve halkın arasında oldum. Olmaya da devam edeceğim” şeklinde konuştu. Meclis üyesi seçildiği takdirde Gebze’nin sesi olacağını ifade eden Kılınçaslan, “Bugün nasılsa, yarın da aynı şekilde insanlar benimle kolaylıkla iletişim kurabilecek. Her zaman olduğu gibi, seçildiğim zaman da halkın içinde, halk ile birlikte olacağım. Halkın sorunlarını dinleyip, çözüm yolunda çalışmalar yapacağız. Hiçbir siyasi görüş, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı olmaksızın tüm vatandaşlarımızla birlikte, sorunların çözüm noktasında bir arada olacağız” dedi. Gebze’nin, Türkiye’nin birçok ilinden büyük mega bir kent olduğunu belirten Kılınçaslan, “Gebze, ekonominin kalbi. Ülke ekonomisine kattıkları çok fazla ancak ne yazık ki aynı şekilde devletten yeterli yatırımı görmüyor. Gebze’nin mega kent olması sorunları ve yatırım ihtiyacını da daha fazla artırıyor” dedi.

 

HER GÖRÜŞTEN DESTEK VAR

 

Siyasete girmesiyle birlikte farklı kesimden insanlardan büyük destek gördüğünü ve tebrik mesajları aldığını kaydeden Önder Kılınçaslan, “Çarşıda yürürken bile görüp, ‘Bugüne kadar MHP’ye hiç oy vermedim ama senin sayende vereceğim’ diyenler oluyor. İnsanlarımızın bu ilgisi ve desteği beni son derece mutlu ediyor. Onlara layık olmak için çalışacağım” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.