“Siyasette ben de varım” demeliyiz

“Siyasette ben de varım” demeliyiz

AK Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan eski meclis üyesi Temel Dinç’in oğlu Mehmet Dinç adaylık süreci ile ilgili bilgi verdi. Dün bir basın toplantısı düzenleyen Mehmet Dinç; “Siyasette ben de varım demeliyiz” dedi.

Mehmet Dinç yaptığı konuşmada,  “Lise çağlarındayken ailemin Refah Partisinde aktif siyaset yapması nedeniyle kardeşlerimle birlikte Milli Gençlik Vakfı Bünyesinde yetiştik. Akabinde AK Parti’nin kuruluş yıllarında Hacı Halil Mahallesi gençlik kolları kurucu yönetim kurulu üyeliği yaptım. Geçtiğimiz dönem AK Parti ilçe teşkilatı ana kademe yedek yönetim kurulu üyesiydim. Her seçim döneminde teşkilatımızın emirleri doğrultusunda üzerimize düşen görevleri hakkıyla yerine getirmek için çalıştım. Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde teşkilatımızın uygun görmesiyle aday olduğumuz an Kocaeli genelindeki tüm çalışmalara özverili bir şekilde katılacağımı belirtir, bu kurtuluş seçimimizde şayet şahsımıza görev verilmez ise görev verilen dava kardeşlerimizin yanında görev almışçasına mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizler yetişmiş dava erleri olarak bu saatten sonra tam bağımsız Türkiye’nin inşası ‘bende varım’ demeliyiz.” Dedi.

Aynı zamanda Genç MÜSİAD Üyesi olan Mehmet Dinç’e MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım ve Genç MÜSİAD Başkanı Enes Malkoç ile MÜSİAD üyesi gençler de destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.