“Siyaseti milletimize  hizmet için yapıyoruz”

“Siyaseti milletimize hizmet için yapıyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Hayalleri olan, önce millet ve memleket diyen kadrolarız. Siyaseti milletimiz için, milletimizin hizmeti için yapıyoruz” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu üyeleri Kemal Bayraktar, Kadir Şahin, Salih Sinanoğlu, Fahim Kılıç ile önceki dönem Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özdemir’i ziyaret etti. AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, birlikteliklerde bu kutlu davanın birer neferi olanların siyasetinde vefa vardır diyerek, “Bu vefa bizi biz yapan bu Anadolu coğrafyasının hamurunda vardır. Bu değere sıkı sıkı bağlıyız ve bu vefamızı göstermek içinde her fırsatı değerlendirmek için çalışıyoruz” dedi. 

 TEŞKİLATLARA ZİYARET

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde, “AK Partimizin bir taraftan kurumsal hafızasını diri tutmak içinde bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Her zaman olduğu gibi bugünde tüm teşkilatlarımızla vefa diyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz için çok büyük hizmetler yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi AK Parti, Türkiye'nin sadece son 18 yılının değil aynı zamanda geleceğinin de partisi olduğunu tüm teşkilatlarımızla gösteriyoruz. Bunu da daha çok çalışarak ve vatandaşımızın gönlüne daha fazla girerek gerçekleştiriyoruz” açıklamasını yaptı. 

 ÖNCE MİLLET VE MEMLEKET

AK Parti ile bu kadir şinas milletin, 24 saat hizmetinde olan bir devlet anlayışıyla karşılaştığını da sözlerine ekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Bizler tüm kadrolarımızla ilk günkü heyecanla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Millet için çalışmak, milletin gönlüne girmek, ülkemizin ve şehrimizin kalkınması için çaba sarf etmek isteyen AK Parti kadroları, dünden daha çok çalışıyor ve sahada ki yerini her daim koruyor. Tüm ülkede vatandaşımız kimin kendisine hizmet ettiğini, sorunlarını çözdüğünü ve ilgilendiğini görmektedir. Yalan ve iftira siyasetine geçit vermemek için de algıları gerçeklerle kıracağız. Biz dertli olan kadrolarız. Hayalleri olan, önce millet ve memleket diyen kadrolarız. Siyaseti milletimiz için, milletimizin hizmeti için yapıyoruz” diye konuştu. Birliktelikler yapılan istişarenin ardından sona erdi. 

2-836.jpg

3-487.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.