Siyaset, bürokrasi, iş ve medya camiası bu düğünde

Siyaset, bürokrasi, iş ve medya camiası bu düğünde

  Çayırova Genç İş Adamları Derneği (ÇAYGİAD) Başkanı ve Toprak 2 Düğün Salonu Sahibi Önder Sarıtoprak düzenlenen görkemli bir düğün...

 

 

Çayırova Genç İş Adamları Derneği (ÇAYGİAD) Başkanı ve Toprak 2 Düğün Salonu Sahibi Önder Sarıtoprak düzenlenen görkemli bir düğün törenle Duygu Çalışkan ile dünya evine girdi. Düğün törenine siyaset ve iş dünyası da yoğun ilgi gösterdi.

 

 

Gebze'nin tanımış ve sevilen simalarından iş adamları İlhami ve Abdurrahman Sarıtoprakların kardeşi olan Çayırova Genç İş Adamları Derneği (ÇAYGİAD) Başkanı Önder Sarıtoprak hayatını Elazığ'ın önde gelen ailelerinden Çalışkan ailesinin biricik kızları Duygu Çalışkan ile birleştirdi. Düğün törenine Gebze başta olmak üzere birçok ilden siyasetçi, bürokrat kaymakam, belediye başkanları, iş adamları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Ayrıca düğün törenine gelemeyen Hayvancılık ve Tarım Bakanı Mehdi Eker, İçişleri Bakanı Muhammer Güler, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, düğün törenine çelenk göndererek genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ile AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AKP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayları İdris Demir, Yaşar Alkan, Bünyamin Laçin, CHP Çayırova İlçe Başkanı Rasim Meriç ve yönetimi, CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ve CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ve eşi Aysel Yılmaz, GTO Başkanı Nail Çiler’de düğün törenine katılan isimler arasındaydı. Düğün töreni öncesinde misafirlerini kapıda karşılayan İlhami Sarıtoprak konukları ile yakından ilgilendi. Salona yoğun alkış eşliğinde giren genç çift ilk dansını birlikte yaparken, mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Düğün töreninde sanatçılarda sahne aldı. Star TV'de yayınlanan o ses Türkiye'de yarışmacı olan Ersin Yılmaz düğün töreninde söylemiş olduğu şarkılar ile konuklara eğlenceli anlar yaşattı.  Yılmaz'ın ardından düğün töreninde takı merasimine geçildi. Çifte takı takmak isteyen davetliler uzun kuyruklar oluşturdu. Takı töreni sırasında gelen misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Halk müziği ve hafif müzik ve Anadolu rack eserlerinin seslendirildiği düğün töreninde çalan parçalara eşlik eden davetliler bol bol halay çekip eğlendiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.