SIR ÇÖZÜLDÜ

SIR ÇÖZÜLDÜ

Gebzespor’da sessizlik sona erdi.

Sezon sona erdikten sonra bir süre sessizliğe bürünen Gebzespor yeni sezonun startını resmi hamlelerle yaptı. Başkanın henüz belli olmadığı mor menekşelerde Sportif Direktör Abbas Sır transferde tam yetkili olarak görevinin başında çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz pazartesi günü Teknik Direktör Özgür Vurar’la devam etme kararı aldığını resmen açıklayan Gebzespor şampiyon kadrodan 7 isimle yollarını ayırdı. İç ve dış transferde hareketli günler yaşayan temsilcimiz  geçen sezon Ödemişspor forması giyen deneyimli golcü Ziya İnday’ı kadrosuna kattı.

Gebzespor’un şampiyonluğunda büyük payı olan Abbas Sır, Gebzespor sahipsiz kalmaz. En zor dönemlerde de yalnız bırakmadık. İç ve dış transfer çalışmalarımız sürüyoruz. 3.ligde kazanmak için her şeyini sahaya yansıtan karakterli oyunculardan kurulu bir takım kuracağız’ diye konuştu.

abbas-sir-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.