Sinoplular gecede buluştu

Sinoplular gecede buluştu

Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında Sinoplular Derneği sahne aldı.  Gecede coşku zirve yaptı.

1-044.jpg3-041.jpg4-029.jpg5-012.jpg

Yöresel yemekleriyle ve folklör gösterileriyle Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında sahne alan Sinoplular Derneği vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

Protokol üyeleri ve dernek yöneticilerin şehrin önemli lezzetlerinden olan keşkek yemeğini hep birlikte hazırlarken, protokol üyelerine ve dernek başkanlarına da Sinop yemeklerinden ikram edildi.

Sinop yöresel halk oyunları ve yöresel sanatçılarla doyasıya eğlenen Sinoplular Gecesi’ne binlerce vatandaş katılırken,  Sinoplular gecesinin açılış konuşmasını yapan Darıca Sinoplular Dernek Başkanı Turgut Öztürk, gecelerine katılan herkese teşekkür etti.

Sinoplular dernek gecesinde bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, konuşmasında Sinop ilinin güzelliklerini anlatırken, düzenledikleri etkinlikte her akşam farklı bir yörenin güzelliklerini öğrendiklerini ifade etti.

Protokol konuşmalarının ardından gecede sahne alan sinop Yöresi Folklör Ekibi’nin gösterileri izleyicilerin büyük beğenisini kazanırken, havai fişek gösterisiyle devam eden programda Darıca Sahilini dolduran binlerce vatandaş, Murat Akya, Ozan Öztürk ve Ramazan Çelik’in konserleriyle eğlendiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.