Sinop – Gebze: 100 TL Gebze – Çayırova: 100 TL

Sinop – Gebze: 100 TL Gebze – Çayırova: 100 TL

Hafta içi mazbatasını alan DEVA Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı yerel sorunlara ağırlık verecek. Başkan Saraç, Büyükşehir ve Çayırova Belediyeleri’ne Sinop’tan Gebze’ye 100; Gebze’den Çayırova’ya da 100 TL’den gelindiğini hatırlattı

Üçlü olsun güçlü olsun” sloganı ile seçimlerde oy isteyen AKP… Gerek Hükümet gerek Büyükşehir gerekse Çayırova Belediyeleri’nde iktidardaki varlığına rağmen her tür söylem ve vaadinin hikâyeden ibaret olduğunu kanıtladı.

 

AYDIN TURAN’IN “KİM”

OLDUĞUNU BİLMİYORLARMIŞ!

Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aydın Turan’ın karakola ters kelepçe ile götürülürken, “Benim kim olduğumu bilmiyor musunuz?” türü ahlaksızlık içeren söylemlerde de bulunduğuna dair iddiaların suskun kalınarak doğrulanmasına karşın Aydın’ın görevdeki varlığını sürdürmesi de “Ehliyet/Liyakat” gibi temel değerler zemininde, Çayırova’da sorgulanmaya başladı.

ALTI ÜSTÜ OTOBÜSLERİN

İNDİ BİNDİ YAPACAĞI BİR YER!

 

yonetim-011.jpg

Hafta içi mazbatasını alan DEVA Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı yerel sorunlara ağırlık verecek. Başkan Saraç, Büyükşehir ve Çayırova Belediyeleri’ne Sinop’tan Gebze’ye 100; Gebze’den Çayırova’ya da 100 TL’den gelindiğini hatırlattı. Hükümet, Büyükşehir ve Çayırova Belediyeleri… yılların kronikleşmiş sorununa karşın şehirlerarası otobüslerin indi bindi yapabileceği, cep türü bir yapılanmayı bile, üstelik verilen sözlere rağmen hayata geçiremedi. Başkan Saraç geçen hafta sonu gerçekleşen kongrede yerel sorunlara dair şunları kaydetti:

VARIN SİZ HESAP EDİN

 

mehmet-sarac.jpg


4 dönemdir yani 16 yıldır iktidar AK Partili belediye başkanları tarafından yönetilen ilçemizin 2020 yılı bütçesi 200 milyon civarında. Bugünkü değerler üzerinden bütçeyi 16 ile çarparsanız Çayırova Belediyesi’nin kullandığı bütçeyi varın siz hesap edin.

YATIRIM PLANINA DAHİ SOKULMADI

Böyle devasa bir bütçeyi kullanıp her belediye başkanının ağzında sakız gibi dolaşan hastane projesi maalesef hala gerçekleştirilememiştir. Gerçekleştirmek şöyle dursun hala Sağlık Bakanlığı’nın yatırım planlarına dahi sokulamamıştır

BİR TERMİNAL DAHİ KAZANDIRAMADILAR

Rakamları telaffuz etmekte bile zorlandığımız bu bütçeyi kullananlar aynı hastane gibi hala ilçemize bir otobüs terminali kazandıramamıştır. –Özetle- Sinop’tan Gebze Terminali’ne 100 TL’ye gelir ama sabahın 05’inde geldiğinizde 100 TL de taksi parası ödersiniz.

SAZLIDERE’YE 10 YIL SONRA

LÜKS CİPLERİYLE GİTTİLER

 

 

Bu garabeti Çayırova halkına reva görenler ilçenin son 15-20 yılını yöneten zihniyetin sözüm ona yöneticileri bizim yıllar önce gündeme taşıdığımız Sazlıdere’ye maalesef 10 yıl sonra lüks arabalarıyla jeepleriyle gittiler sadece fotoğraf çektirmek için.

YA EMEK VE İNÖNÜ!

Emek ve İnönü Mahalleleri’nde ‘kentsel dönüşüm yapacağız’ deyip orada yıllarca yaşadıkları mahallenin tozunu yutmuş çamurunu çiğnemiş vatandaşlarımızı projeyi gerçekleştiremedikleri için daha yeni hatırladılar.

BİR DE KARAKTER ZAAFİYETİ EKLENDİ

İşte bu ehliyetsiz ve liyakatsiz yerel yöneticilerin elindeki bir Çayırova ve gecenin bir vakti emniyet ve asayişe karşı, ‘Siz benim kim olduğumu bilmiyor musunuz ben şöyle kişiyim ben böyle kişiyim’ diye ehliyetsizliğine  ve liyakatsizliğine birde karakter zaafiyeti eklenmiş; koluna ters kelepçe takılarak emniyete götürülen  ve karakoldan toplanan ilçenin basiretsiz yerel yöneticileri (Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aydın Turan)…”

 

Mazbatayı aldılar

 

mazbata.jpg

Öte yandan Deva Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı’nda Mehmet Saraç başkanlığındaki yönetim İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.  Bu esnada İlçe Başkanı Mehmet Saraç’a ilçe yöneticileri de eşlik etti. Ardından; ilçe teşkilatının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise “Çayırova DEVA bugün İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Buyurun başlıyoruz...” ifadelerine yer verildi. Kongre sonrası tebrikleri kabul eden Başkan Saraç ise, “Ülkemize, partimize ve tüm Çayırova’ya hayırlı olsun” dedi. Saraç genele ilişkin değerlendirmesinde ise şu görüşlere yer verdi:

 

 

Z kuşağının öfkesinin

dışa vurumuyuz!

 

“Öfkenin kutuplaştırmanın ötekileştirmenin hâkim olduğu siyaset diline yeni bir anlayış getiren, ekonomik ve siyasal olarak her geçen gün daha da kronik hale gelen ülke meselelerinin üstesinden gelmek için 9 mart 2020 tarihinde genel başkanımız Ali Babacan başkanlığında kurulan ve 11 mart tarihinde  bütün dünyaya lansmanı yapılan kısa adı DEVA yani demokrasi ve atılım partimizin Çayırova 1. Olağan kongresi hayırlara vesile olsun” diyerek sözlerine başlayan Saraç ayrıca özetle şunları kaydetti:

ŞARTLARIN DOĞURDUĞU BİR HAREKET

“Deva hareketi ülkemizi içinde bulunduğu şartların doğurduğu bir harekettir. Zira ülkemiz son yıllarda çok büyük bir ekonomik ve siyasal krizlerin içine doğru daha da derinleşerek sürüklenip gitmektedir. Daha da içine kapanan, yanlızlaşan dünyadan ve dünyanın gerçekliğinden kopan bir ülke olduk maalesef. Bu gerçeklikten kopan bir ülkenin de içeride kronikleşen ekonomik ve siyasal sorunlarla karşı karşıya kalması da dolayısıyla kaçınılmaz oluyor.

Kronik hale gelen bu ekonomik sıkıntılar süreç içerisinde sosyolojik problemleri de arttırmaktadır. İşte ülkemizde yaşanan intihar meseleleri, boşanma oranlarının evlilik oranlarından fazla olması bunun sadece iki örneğidir…

İşte bu sebeplerle Deva Partisi; Anadolu’nun, Trakya’nın, Karadeniz’deki balıkçının, Akdeniz’deki çiftçinin feryadı, Diyarbakırlı annelerin sesidir.

Hâkimlerin cübbelerine düğme dikmeye çalışanlara karşı cennet vatanımızda hukuk adalet insan hakları diye haykıran vatan evlatlarının sesidir.

Ülkemizin gençlerinin kendi aralarında, ‘Silivri soğuk’ diye bir cümleyi kurarak espri yoluyla bile olsa iç dünyalarındaki baskı ve korkularını dışa vuran Z kuşağının öfkesinin dışa vurumudur, Deva Partisi.

 

furkan.jpg

Gelecekle ilgili plan yapmak şöyle dursun; ‘Umutlarım tükendi’ deyip hayatına son veren Çayırovalı evladımız Furkan ve Furkan gibi gençlerin umutlarını ve hayallerini çalanlara karşı duruşun adıdır Deva Partisi.

Deva Partisi, Çayırova’da her gün çöp tenekelerinden topladığı atıkları toplayıp günde 30 lira kazanmanın hayaliyle evindeki yaşlı annesine   yiyecek bir şeyler götürmenin derdinde olan  12 yaşındaki Urfalı Selahattin  kardeşimin sesidir.

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarının ilçemiz sınırlarında olmasına rağmen en çok işsizliğin olduğu, Çayırovalı genç işsizlerin sesidir.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.